יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין
    אורית
    26/12/2009

אני ובעלי נשואים שנה וחצי וביחד שנתיים וחצי ויש לנו תינוק. לבעלי אין רצון כלל לקיים יחסי מין, משיחה שערכנו עוד כשהייתי בהריון הוא טען שככל שהוא נקשר אלי יותר כך קשה לו יותר לראות בי אובייקט מיני. עם הזמן הנושא החמיר ולבקשתי הוא התחיל טיפול פיכולוגי לפני כחודשיים וחצי, העניין הוא שמאז הטיפול החשק המיני שלא עוד ירד והוא אינו מעוניין כלל לשתף אותי כיצד מתקדם הטיפול הפסיכולוגי. כעת איני יודעת איך לנהוג. האם אני צריכה למרות התנגדותו לדעת מה קורה בטיפול? האם אני צריכה ללחוץ לקיום יחסי מין או להיות סבלנית? והאם לדעתך הבעיה פתירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני

26/12/2009

את מתארת נושא מורכב. קשה לייעץ כאשר חסרים כל כך הרבה פרטים. בעלך התחיל טיפול פסיכולוגי לפי בקשתך ועכשיו הוא לא רוצה לשתף אותך. הוא עדיין בתחילת הטיפול.

למה הוא לא רוצה לשתף אותך? האם בסיבה לכך הוא מוכן לפחות לשתף? האם הוא מצפה ממך שתתנזרי? אני חושב שאת לא צריכה ללחוץ עליו לדעת מה קורה בטיפול או לקיים יחסי מין. את צריכה להיות סבלנית, אבל...

ודאי שיש אבל...

לקבוע יחדיו ציפיות מהטיפול כולל קביעת זמנים. את צריכה להוות חלק מהטיפול הזה בייחוד לאור הרקע שתיארת. אם לא תהיי חלק מהתהליך, קשה יהיה להתוות טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו