פטריה וגינאלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה וגינאלית
    רום קינמון
    04/04/2007

לרופאים שלום,
    לפני כשבוע אובחן אצלי פטריה וגינאלית, הרופא נתן לי 3 נרות ומשחה להשלמת הטיפול. לדאבוני, לאחר 3 ימים לא עבר הגרד ועדיין המקום הציק, חשוב לי לציין שמלכתחילה לא היו לי התסמינים וללא אבחון מרופא מעולם לא הייתי חושבת כי יש לי פטרת.

לשמחתי, נראה לי, כי אכן הטיפול העקשני עם המשחה(עברתי למרוח 3 פעמים ביום, בבוקר החדרתי עם מוליך וכדומה), אכן נותן אותותיו, והמקום מתחיל להבריא.
    *******איך אני יכולה לדעת שאכן הבראתי-אין גרד, אדמומיות, ריח רע או הפרשות שונות ומשונות...האם מתוך זה אני יכולה להסיק כי הכול תקין כעת?

שנית, בדיוק באותו היום שהתחיל לי הגרד(הגרד התחיל לפני), בן זוגי ואני החלטנו לעבור שלב במערכת היחסים שלנו ולהתחיל לקיים יחסים. מכיוון שהרבה זמן לא קיימתי יחסים, ייחסתי את כאב החדירה לסיבה זו, לאחר מכן, הבנתי שהדבר שייך לעובדה שהחלה להתפתח אצלי הפטריה.
    *******עכשיו, משנראה שהכול תקין, ניסינו לקיים יחסים, החדירה כאבה ,אבל לא בצורה יוצאת דופן, לאחר שסיימנו, המקום מאוד כאב אך הצלחתי להירדם ללא קושי, כשהתעוררתי, הכאבים חלפו כאילו לא היו מעולם. האם זה נובע מהעובדה שאולי הפטריה לא עברה? או שמא כי המקום רגיש? או שמא העובדה שלא קיימתי יחסי מין מזה זמן מה?
    ********בנוסף, האם יכול להיגרם לי נזק(או לו, למרות שהבנתי שזה לא מדבק) כתוצאה מקיום יחסים המין?
    *******האם ייתכן כי אני אלרגית לזר שלו?

המון המון תודה, יישר כוח על תרומתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה וגינאלית

הוספת תגובה

• מה שנפוץ - נפוץ ומה ששכיח - שכיח

04/04/2007

פטריה וגינאלית זה אירוע מאוד שכיח והרבה פעמים עקשן לטיפול כמו שאת מתארת, אך למזלך ועם התמדה הפטריה כנראה חלפה לה. העובדה שאין גרד, אדמומיות, ריח רע או הפרשות שונות ומשונות מכוונת לכך שהבעיה חלפה.

אם הגרד התחיל לפני שקיימתם יחסי מין, כנראה אין קשר לאלרגיה לזרע. לא נראה לי שהכאב שאת מתארת קשור גם הוא לאלרגיה כזו, יכול להיות שאת מתכווצת ועל כן אל תקיימו חדירה אם זה כואב. עשו משחקים אחרים, כולל החדרת אצבע לנרתיקך עם הרבה מסכך. רק לאחר שתרגישי מצויין עם אצבע, עברו לשתי אצבעות ולאחר מכן לאיבר מין. תראי מה קורה עם קונדום וזה ינטרל את אלמנט האלרגיה.

הרבה הנאה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו