בעיית זקפה בחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית זקפה בחדירה
    ג'יב
    01/01/2010

בשנה האחרונה יש לי בעיה שיורדת לי הזקפה כשאני מגיע לשלב החדירה או כמה רגעים לאחר מכן .
    לא הייתה לי בעיה כזאת עד עכשיו ואני מאוד נהנה מהחדירה .
    אין לי בעיית אימפוטנציה ככול הידוע לי ואני מאונן פעם - פעמיים בשבוע ללא בעיה .
    אני גם מצליח להחזיק את זיקפה למשך אותו הזמן שתמיד החזקתי במין אורלי או כשאני מאונן .
    זה קרה עם 3 בנות זוג שונות שנמשכתי אליהן בצורה שונה (למי מהן יותר למי מהן פחות) .
    לפי דעתי מדובר בבעיה פסיכולוגית ואשמח לעצות ודעות שניות .
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית זקפה בחדירה

הוספת תגובה

• תוספת

ג'יב
    05/01/2010

רק להוסיף מידע , אני בן 27 כך שלא אמורה עדיןן להיות בעיה עם הגיל .

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה אתה צודק

07/01/2010

אתה מתאר חרדת ביצוע קלאסית. האיבר שלך יודע את העבודה, ועובדה שהוא עומד מצויין באוננות. משהו ביחסי המין מלחיץ אותו ועל כן הוא נופל. ייתכנו לכך סיבות רבות, אך רק לך התשובות.

יש על תופעה זו מידע רב בפורום, שכן היא שכיחה. היעזר במנוע החיפוש. אם הבעייה ממשיכה - כדאי לפנות לטיפול מיני מוסמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו