גלולת פוסטינור משבשת מחזור ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולת פוסטינור משבשת מחזור ?
    סמיסומו
    05/01/2010

שלום רב לכולם
    אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין .. נקרע הקונדום באותו יום קנינו פוסטינור מדאגה לחשש של היריון .. שבוע אחרי ב 15 לנובמבר היה לה המחזור האחרון .. מאז לא קיבלה .. מישהו יכול להגיד למה היא לא קיבלה עוד פעם ?
    וכן קיימנו יחסי מין אחרי האירוע הזה אחרי אבל בדקנו 4 פעמים בדיקות הריון ותמיד יצא ששלילי ?
    האם צריך לחשוש מהיריון ? אם לא מה עושים ואם יש לכם מושג למה זה קרה שהיא עוד לא קיבלה מחזור מאז .. הגלולה עלולה להשפיע ככה על איחור המחזור שלה ?
    היא בת 17

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשש מהריון

07/01/2010

אם לקחתם פוסטינור לפני שחלפו 72 שעות מה"תאונה", כנראה שזה בסדר והמחזור מתעכב. מעבר לכך, מן הסתם לא ניתן לסייע במדיום זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן לקחה פוסטינור ישר אחרי התאונה

סמיסומו
    08/01/2010

שעתיים אחרי התאונה הלכנו וקנינו פוסטינור .. וככה אחרי שבוע ימים היא קיבלה את המחזור
    מה שאני חושב וסליחה אולי אני טועה .. אבל אולי יש מצב שהגלולה חזקה יותר מדי בשבילה שזה מה שעושים את העיכוב של המחזור כי עבר קצת זמן מאז ה 15 לחודש .. זה כבר יותר מחודש ושבוע ...
    בדקנו הריון 4 פעמים ויום ראשון בודקים עוד פעם .. הציעו לנו ללכת לרופא לזירוז המחזור .. מה זה בדיוק זירוז המחזור ? ..

תודה ושבת שלום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו