טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב לכולם אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין .. נקרע הקונדום באותו יום קנינו פוסטינור מדאגה לחשש של היריון .. שבוע אחרי ב 15 לנובמבר היה לה המחזור האחרון .. מאז לא קיבלה .. מישהו יכול להגיד למה היא לא קיבלה עוד פעם ? וכן קיימנו יחסי מין אחרי האירוע הזה אחרי אבל בדקנו 4 פעמים בדיקות הריון ותמיד יצא ששלילי ? האם צריך לחשוש מהיריון ? אם לא מה עושים ואם יש לכם מושג למה זה קרה שהיא עוד לא קיבלה מחזור מאז .. הגלולה עלולה להשפיע ככה על איחור המחזור שלה ? היא בת 17
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שעתיים אחרי התאונה הלכנו וקנינו פוסטינור .. וככה אחרי שבוע ימים היא קיבלה את המחזור מה שאני חושב וסליחה אולי אני טועה .. אבל אולי יש מצב שהגלולה חזקה יותר מדי בשבילה שזה מה שעושים את העיכוב של המחזור כי עבר קצת זמן מאז ה 15 לחודש .. זה כבר יותר מחודש ושבוע ... בדקנו הריון 4 פעמים ויום ראשון בודקים עוד פעם .. הציעו לנו ללכת לרופא לזירוז המחזור .. מה זה בדיוק זירוז המחזור ? ..
תודה ושבת שלום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד