זקוקה לעצה טובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה טובה
    מעיין
    05/01/2010

שלום,

אני בת 24 ויש לי חבר 8.5 שנים (הגבר היחידי איתו קיימתי יחסי מין)
    לא מזמן חזרנו לאחר פרידה של 7 חודשים שדי זיעזעה את מערכת היחסים.
    מאז החזרה הסקס ממש לא בכיוון , הוא לא מבין את הצורך שלי בסקס ויוצא שרק כשהוא מרגיש צורך אנחנו מקיימם יחסי מין שגם הם לא בדיוק הנאה גדולה.
    חוויתי עם בן זוגי סקס מדהים בעבר.

אני ממש מוטרדת סקס זה נושא מאוד חשוב לי במערכת יחסים, ואני מרגישה מאוד לא נוח אם זה שהוא בקושי מתקרב אליי ושזה לא מפריע לו גם אם לא נקיים תקופה ארוכה (חודש)

אנחנו אוהבים מאוד ויש בנינו פתיחות והבנה והמערכת יחסים שלנו מצויינת.

בנושא הסקס לא הצלחתי למצוא פיתרון.

לעצתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה טובה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובות

מעיין
    13/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למעיין

אורית פס
    16/01/2010

קיבלת שלל עצות טובות ממיריקל,
    הייתי מחזקת שיש להבין מבן הזוג [למרות שניסית ] מה גרם לו לירידה בחשק,ואולי הוא בעצמו לא יודע ורק חש מואשם ומגיב בהתגוננות - ייעץ מקצועי יכול להועיל בשיפור התקשורת ביניכם.
    יתכן שלאחר 7 חודשי פרידה נותרו עדיין משקעים שמשפיעים גם. לא ציינת כלום לגבי מדוע נפרדתם, מי יזם את החזרה ,מה קרה לכ"א בחודשים אלו ? בקיצור -הרבה שאלות יכולות לשפוך אור אך אינטרנט הוא לא המקום המתאים היכן שהמצב מורכב.
    לפעמים המין מבטא מאבק כוחות בין בני זוג-מדוע החבר מוכן לסקס רק כשהוא יוזם ולא את?מה תשובתו לכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עצה אישית, אני לא מומחית, סתם

מיריקל
    15/01/2010

היי מעיין!
    יש לי כמה כיוונים שכדאי לך לבדוק:
    1. אולי הוא מאוהב בבחורה שיצא איתה בזמן שהייתם בפסק זמן (אם היתה כזאת)
    2. אולי הוא מקבל אותך כמובן מאליו, ואם את מראה לו יותר חיבה ודאגה ממש הוא מראה לך, ואז הוא יודע שאת תשתני בשבילו.
    3. תדברי איתו מאוד בנחת, בלי האשמות, ותגידי עד כמה אהבת איך שהיה הסקס קודם ועד כמה בן זוגך היה טוב במיטה.
    4. אולי הוא עובד בעבודה קשה ומותש (לא אמרת בן כמה הוא)
    5. אולי תנסי לא ליזום סקס בכלל, וכשהוא רוצה, אל תעני לו. זמן לא חשוב, כמה שאת מרגישה.
    6. אם הקשר חשוב לו כמו שהוא חשוב לך (כי אם לא, אין לך מה להתאמץ) תלכו ליועץ זוגי לטיפול.
    7. והדבר הכי חשוב - אם שום דבר לא הולך, אל תגררגי את הקשר הזה - מבטיחה לך, יותר טוב לא יהיה! הוא לא ישתנה, ולפעמים רק נכונות ואהבה לא מספיק.

זו דעה שלי אישית, את כמובן לא צריכה לקחת ללב את מה שכתבתי, אבל יש לי קצת ניסיון אישי, אז תחשבי טוב. ותזכרי לא לעבד את עצמך ולוותר על הדברים שחשובים לך.
    בהצלחה מכל הלב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו