בעלי לא רוצה לרדת לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי לא רוצה לרדת לי
    מורן
    08/01/2010

שלום לכולם,
    אני בהריון מתקדם ועדיין פעילה מינית עם בעלי.
    בעלי נורא אוהב לרדת לי והוא זה גם שפתח אותי לזה כי בעבר הייתי דיי ביישנית וסגורה לכל מה שקשור בזה, ואחרי שנפתחתי לזה אני נהנית מזה מאוד, וזה חלק בלתי נפרד מהיחסים המיניים שלנו.
    לפני כחודש בעלי ירד לי ושמתי לב שהוא לא עושה את זה עם חשק ודיי לא רוצה אבל לא רצה לאכזב אותי.... כשסיימנו אמרתי לו מה אני מרגישה והוא לא רצה להגיד לי שום דבר בנושא.
    המשכנו מאז לקיים יחסים אך הוא לא ירד לי.
    לי זה המשיך לשבת בראש אחרי שבועיים שאלתי אותו שוב פעם ואז הוא נפתח ואמר לי שמשהו הציק לו, והוא לא יודע להגיד לי בדיוק מה.... שהייתי רטובה מדי... ואולי בגלל ההריון.... כי הוא אומר שהייתי נקייה והכול בסדר אסטטית.
    הוא אמר לי שניתן לזמן לעשות את שלו ונראה איך התקדם.... כרגע הוא לא מסוגל לרדת לי והוא אומר שאולי אחרי ההריון זה יעבור לו ואולי גם לא.
    אני דיי חוששת מהמצב שנוצר. כי אחרי שנפתחתי לזה אני נורא נהנית מזה אפילו יותר מהחדירה עצמה וזה מאוד מפריע לי שהוא חושב כך והמין הופך לדיי רגיל בלי ריגושים מיוחדים
    חוץ מזה שזה מאוד מפריע לי שבעלי לא מרגיש איתי כיף וזה עוצר אותו
    אני מאוד מודאגת ולא יודעת מה לעשות עם המצב. זה יושב לי המון במחשבות שלי.
    אשמח לקבל ייעוץ בנושא
    תודה רבה
    אושרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי לא רוצה לרדת לי

הוספת תגובה

• למה לא מתייחסים?? אשמח לקבל תשובה

מורן
    08/01/2010

אני מאוד מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל עיצה מקצועית

מורן
    10/01/2010

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אולי לא רופאה, אבל יש לי עצה

מיריקל
    10/01/2010

היי מורן!
    אני מבינה את התיסכול שלך ומכייון שלא כתבת אם זה הריון ראשון, אני מנחשת שכן, אני יודעת מה את עוברת...
    אבל תחשבי מה בעלך עובר: הגוף שלך השתנה, יש לך תינוק בבטן והקרבה של הפנים שלו לאזור האינטימי, עשיית מין אוראלי קרוב מידי לתינוק, ומרגיש לו מביך ואולי אפילו מוריד חשק.
    כמו לחשוב על אמא בזמן קיום יחסים. הרבה פעמים גברים מרגישים שהתינוק "מסתכל"...
    ושוב אני לא רופאה, אבל אני נשואה 9 שנים, יש לי ילד, ויש לי שיחות טובות עם בעלי וידידים שלי, וזה מה שהם היו אומרים לי...
    אם תדברי איתו בשקט, ברוגע תוך התחשבות בתחושות שלו, את תביני ללא עזרה מקצועית.
    רך אגב, אח"כ זה בדרך כלל עובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי לחץ, לא לרוץ

11/01/2010

כל מילה שאמרה לה מיריקל הינה בסלע.

הריון אינו המצב הרגיל שלכם וייתכן שיש דברים שמרתיעים בשלב זה את בעלך. הוא גם ניסה לרמוז לה מבלי לפגוע. אז תלחצי. נסו להמשיך לשפר את התקשורת המינית ולעשות דברים מענגים אחרים בינתיים. הריון זו גם תקופה לבדוק מרכיבים נוספים בתפריט המינית.

וכמו בחיים - גם כאן צריך סבלנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכל מי שהגיב

מורן
    11/01/2010

מקווה שיהיה לי בשורות טובות ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו