טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,אני צריך יעוץ מכם ואשמח מאוד(לפני תגובות שאני רואה פה)עם עידן מיליצ'ר יוכל לעזור לי. יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי ולבת זוגתי וזה גורם לריבים מאוד משמעותיים במערכת יחסים שלנו. יש לי בת זוג כ-3 וחצי שנים אנחנו מקיימים יחסי מין במשך שנה המשחקים מקדימים שלנו די ארוכים אך למרות הכל יש בעיה.בעיה של סיפוק. בת זוגתי לא מסתפקת ,כלומר אני יכול לשכב רק פעם אחת ביום ועם כבר פעמים זה בהפרשים מאוד עצומים של בוקר וצהורים/צהורים וערב. מידי פעם אני יכול רק פעם אחת.בנוסף אני גומר די מהר ועד שבת זוגתי מתחילה להנות אני גומר וזה מדכא אותה. רציתי לדעת מה אפשר לעשות לגבי זה שאני לא יכול לשכב כמה פעמים,זה נורא מדכא אותה זה גורם לה לחוסר ביטחון במיטה,זה גורם לה להרגיש לא מושכת,וזה מגיע למצבים שהיא התרגלה לעשות את זה פעם אחת ולפעמים אפילו את זה כבר לא בא לה ( שהיא יחסית הייתה אחת שממש רוצה). אני פונה אליך בכל לשון המערכת יחסים שלי ממש חשובה לי,זה פוגע בה וגורם לפגיעה גם בי. אני חייל ולכן אין לי לאן לפנות,עברתי בדיקות והופיע שהכל בסדר לגבי מחלות. מה עלי לעשות,אני קראתי פה שאמרת לבן אדם אחד לגבי המישחה של עזרקאין.היא מומלצת?לא פוגעת?והאם יש דרכים לעשות את זה יותר פעמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד