טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 32 ובעלי בן 33 נשואים שנתיים .בחצי השנה הראשונה הכל היה נפלא, יחסים וכדומה. לפני שנה וחצי בעלי עבר תקופה קשה בעבודה והיה במצב נפשי מתוסכל וזה השפיע מאוד על חיי המין שלנו ,קרי התרחקנו מאוד. היום נושא העבודה הסתדר והעליתי גם את נושא ההריון. בעלי מאוד רוצה אך מרגיש מחסום מנטאלי קשה לו מאוד להתקרב אליי למרות שגם אני יוזמת לפעמים, לדבריו הספונטניות נעלמה והוא מרגיש שהנסיון להתקרב שוב הוא טכני. לפני מס' חודשים ניסינו לקיים יחסים ואכן הצלחנו אך לדבריו הטכניות גרמה לו לתופעת לוואי של התרחקות קשה יותר. אנחנו מאוד אוהבים וגם מדברים המון אך אני מרגישה שהבעיה אצלו לא נפתרת, יש לו מחסום כלשהו בראש שהוא לא מתגבר עליו וכשהוא מספר לי אני באמת מבינה שקשה לו אבל הוא לא מצליח לפתור זאת עם עצמו. מה עושים ?איך מתקרבים שוב? ניסיתי להציע טיפול זוגי אך הוא לא מוכן לשמוע. אני בלחץ כי אני מרגישה שאני עלולה להרים ידיים ואני לא רוצה, אני אוהבת אות ובנוסף הגיל מלחיץ אותי כי אני רוצה שננסה גם להיכנס להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד