אשמח לעזרה מכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה מכם
    or
    09/01/2010

שלום אני בת 32 ובעלי בן 33 נשואים שנתיים .בחצי השנה הראשונה הכל היה נפלא, יחסים וכדומה.
    לפני שנה וחצי בעלי עבר תקופה קשה בעבודה והיה במצב נפשי מתוסכל וזה השפיע מאוד על חיי המין שלנו ,קרי התרחקנו מאוד. היום נושא העבודה הסתדר והעליתי גם את נושא ההריון. בעלי מאוד רוצה אך מרגיש מחסום מנטאלי קשה לו מאוד להתקרב אליי למרות שגם אני יוזמת לפעמים, לדבריו הספונטניות נעלמה והוא מרגיש שהנסיון להתקרב שוב הוא טכני. לפני מס' חודשים ניסינו לקיים יחסים ואכן הצלחנו אך לדבריו הטכניות גרמה לו לתופעת לוואי של התרחקות קשה יותר. אנחנו מאוד אוהבים וגם מדברים המון אך אני מרגישה שהבעיה אצלו לא נפתרת, יש לו מחסום כלשהו בראש שהוא לא מתגבר עליו וכשהוא מספר לי אני באמת מבינה שקשה לו אבל הוא לא מצליח לפתור זאת עם עצמו. מה עושים ?איך מתקרבים שוב? ניסיתי להציע טיפול זוגי אך הוא לא מוכן לשמוע. אני בלחץ כי אני מרגישה שאני עלולה להרים ידיים ואני לא רוצה, אני אוהבת אות ובנוסף הגיל מלחיץ אותי כי אני רוצה שננסה גם להיכנס להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעזרה מכם

הוספת תגובה

• חייב טיפול

11/01/2010

בעלך אינו יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. גם להתרחק ולהמנע מאינטימיות וגם לסרב לטיפול, לאחר שלא הצלחתם לפתור את הבעיה בעצמכם.

אתם חייבים לגשת לטיפול זוגי מוסמך או שקודם יקבל טיפול פסיכולוגי, כי לא ברור אם התגבר על המשבר הנפשי וכיצד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו