מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה/מגיעה לסיפוק האורגזמה !האלמונית04/10/2007
למומחים שלום ! !
כאישה מוגבלת (51) מוגדרת כ-C.P קל מבחינה גופנית נראית מושלמת לעומת נכות הפיזית.
בעבר שהייתי צעירה עד גיל 35 ניהלתי קשרים עם פרטנרים "מזדמנים" וגם קשר רציני ומשמעותי. אומנם הייתי פעילה ונמרצת ותובענית במערכת זוגית ומינית ואני אוהבת מין מאוד, המשחק המקדים היה בעדיפות להנאתי כגון: ליטופים עם נשיקות שמעוררות חשק ותשוקה להכיר מתגובת גופך עם הפרטנר, השלב החשוב גירוים ואוננות, נגיעה בחזה, והתחקות עם הפין, וצלילה אוראלית, ושוב התחקות בפין, וחדירה במשגל, במין רגיל. וככה היינו משחקים עד שהגבר היה גורם לי להגיע לסיפוק האורגזמה באוראלי וגם במשגל מלא בלא הפסקה. ויכולנו לספק את עצמנו כמה פעמים עד שמתעייפים.
1. עברו גם תקופות קשות שלא ניהלתי בקביעות יחסיים מיניים מסיבות אישיות וכן הופסקו במערכת היחסים ב- "אהבה" מהקשרים עם הפרטנרים שלי.!
2. מבחינה בריאותי השתמשתי כל השנים באמצעי מניעה (התקן רחם) וגם עם קונדום אבל תמיד הגעתי לסיפוק האורגזמה ע"פי המצב רוח עם בני הזוגיים שלי, ולפעמים קרה שבני הזוגיים התעלמו מהרגשות והתיחסו במטרתם רק לאגואיזם תמורת המין שלהם, למרות שהמצב היה מערכת יחסים הדדיים לא מחייבים מבחינת התנאים ספקנו את הצרכים שלנו.!
3. למרות שדאגתי למצבי הבריאותית, התגלו בצוואר הרחם "מיומות" (ציסטות) שלא קשור לקיום
מגעי ביחסי המיניים, בגלל בעיות יציבותי ועקב המאמץ בשרירים בגלל הנכות הפיזית במטלות
והרמת דברים כבדים בבית וגם בעבודה.
4. ואז נזקקתי לעבור את הניתוח בצוואר הרחם להורדת הפוליפים והכל בסדר.
בנוסף: לפני הניתוח התגלה שנפגעתי בריצפת אגן הרחם שגרמה לרוב בריחת או דליפת מתן שתן,
כיום אני מקבלת טיפולים ע"פי המלצת רופא נשים וגם נבדקתי שנקראת; אורדינמיקה באורלוגית שזו בדיקה לא נעימה. לכן קבלתי מרשם בכדורים שמחירו 200 ₪ ויקר לא מסל התרופות בקופ"ח.
(הניתוח בוצע ב-2006)
5. כיום אחרי 12 שנים, לא קיימתי יחסי מין סדירים ולא ניהלתי מערכת זוגית עם גבר, לפעמים שאני מאוננת (אוהבת) כדי לעורר ולענג את עצמי, לא תמיד אני מצליחה להגיע לסיפוק האורגזמה....אפילו שאני מדמיינת וגם צופה בסרטי פורנו לקבל חשק מיני אולי נרטבת ובכ"ז לא מרגישה נוזל רירית לבנה שזורמת (שפיכה) בדגדגן מדוע ?
6. בד"כ קורה שאני יבשה (ולא) גם שניסתי לשים קרם; "טרידרם" מיוחד, ולא קרה כלום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתתי לך תשובה מפורטת בעבר
06/10/2007בשאלה קודמת שלך.
כדאי שתגשי לקבלת טיפול. מסירת פרטים רבים ונוספים כאן, לא תקדם אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה האורגזמה לא מורגשת כבעבר !
האלמונית08/10/2007לד"ר רפי חרותי ערב טוב !
אני מתנצלת ששוב פנתי אליך, למרות שכבר יעצת לי בפתרונות לנושאים שדשנו בזה.
ובטח לא מתכוונת לחשוף את חיי האינטימיים שהוא נושא עדין "פרטי ואישית" ולא בפורו.
וכמובן שהתקשר למרפאת הקישור שהמלצת ואני מאוד מודה על עזרתך בפורום, אבל לגבי הבעיה שהדאיגה אותי בשאלת: "האורגזמה" לא הבחנתי שכבר ענית בתשובתך "אליי" כי הרבה שפנו שאלו משהו דומה....והאם התכוונת שזו המילה: "שפיכה נשית" האם זה קשור לגיל המעבר שבו ההורמונים משתנים לפי הפעילות המינית שיחסית לאלה שבתחילת שיא החיים....ולנשים מבוגרות באמצע החיים שונה ה-"אורגזמה" ברירית מנוזל (קצפת לבנה) שהיתה מוגברת בעבר, לכן המילה "שפיכה נשית" רכה ואיטית יותר.....אז הנאה פחות עקבית בהשפעת העצבים בגופי ? אז למה הפרטנר חושב שלא "גמרתי" וחשב שזייפתי בזמן המין בסקס שלנו ? ממני נאוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)