טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
7. ולא מזמן הכרתי גבר לפני חודש וחצי, אחרי הכרות כזו התחלנו לקיים יחסי מין בהתחלה מחוסר ודאות בקשר היחסים שלנו, התקשתי להתפרק ולהגיע לסיפוק מיני וגם לא הצלחתי לגמור...למרות שהוא היה גבר עדין, ומתחשב ניסה לעזור לי אפילו שביצע משחק מקדים כדי לעורר אותי.....הוא עבד קשה איתי ? מתברר שלא הייתי מרוכזת הוא רמז לי בזמן האקט משגל מיני....מה קורה איתי נעשיתי קרה ? 8. האמת שלא אכפת לי מהצרכים של הגבר שרק נהנה מהמיניות שלו,...מאוד חשוב לי הנאה והסיפוק המינית שלי....האם החשק והתשוקה בראשי נעלם מהדמיון האירוטי שלי ? ? 9. במהלך הקשר שנפגשנו, גם ניסנו לקיים יחסי-מין אומנם הייתי נרטבת כשהיה מבצע צלילה אוראלית לא קרה כלום...ואני מוטרפת על מין אוראליים ? ואח"כ מבצע חדירה באקט משגל מיני..... הדגשתי מפניו שילחש ינגח באוזני את התשוקה שלו שמעוררת אותו לקיים איתי מין.....במשגל קרה פתאום שזה מעורר "מעט" חושים אותי וזה עבד, אבל לא ממש נזל הרבה (אין שפיכה) רירית לבנה כאילו זייפתי ועדיין לא הגעתי ל-"אורגזמה" מלאה...אנני אוהבת לזייף במין סיפוקי חשובה באותה מידת להנאת הסיפוק עם הפרטנרים שלי גם לא נעים מבחינתי...אני ממש מאוכזבת ומודאגת מזה...האם גופי עובר שינויים הורמונאליים עקב גילי המתקדם...? ? הרופא נשים ציין שאני לא זקוקה לזה שאצלי הכול תקין ,...מה אתם ממליצים ? השאלות מופנות למומחים בפורום אודה מטיפולכם ותגובתכם באתר זה בהקדם ! בברכה מ N
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד