מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין כפיתישולה04/10/2007
אני נשואה מזה 5 שנים לאדם דתי. בעלי דורש ממני יחסים מדי יום ביומו מבלי להתחשבמצבי. גם כשהייתי חולה מאוד עם חום גבוה וגם כשהיו לי תפרים כואבים לאחר לידה ראשונה. בנוסף ברוב במקרים זיחסים צריכים להיות, לגביו, בין 2 ל4 בבוקר, למרות שהוא נמצא בבית. ובאם מאחת הסיבות כגון חולי, עייפות יתר לאחר לידה וכדומה, סרבתי לו בנימוס, הוא ינסה לגעת בי בניגוד לרצוני, או להעיר משינה וכדומה וכשלא יצליח הוא יצפה בסרטים פרונוגרפים במשך לילה שלם, עד 7 בבוקר, או לחלופין ישוטט כל הלילה מחוץ לבית, וכמו כן יאשים אותי בכך. לפעמים כשהיוזמה מגיע ממני הוא מתחמק בכל מיני תרוצים ואחר כך מבלה את הלילה במקום אחר או בצפיה בסרטים במחשב. יש לציין כי לרוב המקרים הנני מאוד משתדלת לענות לצרכיו, ואף מעונינת בעצמי ביחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעניין אם זה רק...
הילה26/10/2009מעניין אם זה "רק" אלימות מינית, או שאת חווה גם אלימות נוספת...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין כפוי
06/10/2007שולה את מתארת מצב קשה, כולל מצבים של קיום יחסי מין בניגוד לרצונך. את אינך כלי לסיפוקו המיני של בעלך וחשוב שזה יהיה ברור לו, גם אם הפתרון הוא שיאונן מול סרטי פורנו. זה עדיף על כך שתקיימי יחסי מין בזמן שאינך רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה! הבעיה זוגית! ובעיקר של בעלך!!
ד``ר עידן מיליצ`ר06/10/2007את מתארת מצב של אלימות!! יש מקום לפנות לייעוץ זוגי ו/או אפילו לבד ע"מ שיוכלו לחזק אותך!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
יפעת09/10/2007את לא סוס או כלב כל הזמן הרגלים מפוסקות יש דברים אחרים ביד אנאלי אוראלי בחזה שפשוף אבל לא כל יום צריך לנוח יש מחזור או שאת כבר ניפומנית אני לא מבין הוא רוצה כל יום ואת לפעמים רוצה והוא מתחמק מעניין או שיש לו עוד מישהי או נערת לווי שהוא יוצא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)