מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות בעור_*05/04/2007
שלום, לפני 10 שנים בערך חליתי באיזה דלקת בדרכי השתן, לפי כל הבדיקות לא ממש מצאו משהו מיוחד. לאחר שנים החליטו שיש לי דלקת כרונית בערמונית. הסימפטומים הם גירויים על פני העור וכאבים לאורך הפין. כיום אני פשוט חי עם הכאב אבל מה שמטריד אותי הוא ירידה חדה בחשק המיני. קודם כל אני לא חווה את אותה הרגשה נעימה שהכרתי לפני, עצם המחשב על זה מגרה אותי אבל באקט עצמו אני מרגיש כאילו אני לובש קונדום כפול, אין לי בכלל תחושה נעימה וזה מדכא את החשק ורוב הפעמים אני כושל בתיפקוד. האם יש איזו משחה שיכולה לרכך את העור לרפא אותו? בעבר השתמשתי באיזו משחה שרופא סתם הימר עליה, אני חושב שזה בכלל נגד פטריות, ולתקופה מסויימת חזרה לי ההנאה אך זה נעלם לאחר שהמחלה התפרצה שוב. לגבי חשק מיני, האם יש מגביר, מעורר כלשהו? אני יכול להעיד שכאשר עישנתי גראס הכל דפק מעולה, אז מה הקטע? אם אני מעשן אני ממש מרגיש את התחושה שאני כה חפץ בה ושאני לא אני מרגיש כאילו יש לי שם אבן מחוספסת? בבקשה עזרה, חייי גיהנום באמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר קושיות לחג
05/04/2007ירידה בחשק מיני יכולה לנבוע מהמחלה שלך (כמו שאתה מתאר בעצם), אך גם מבעיות נלוות וכדאי לבדוק מה מצב ההורמונים. האם אתה מקבל במקביל טיפול לדלקת הערמונית - אומנם מדובר במחלה עקשנית, אך לא כדאי להרים ידיים.
אם יש חשד למחלה על פני העור, כדאי שתבדק ע"י רופא עור ומין בייחוד אם בעבר קבלת משחה ששפרה את התחושה.
אין מגבירי או מעוררי חשק מיני. יש הרבה שרלטנים שמוכרים תרופות שמגבירות כביכול, אך זו רמאות ואל תתפתה. אם חסר הורמון - ניתן לתת השלמה, אך זה רק לאחר בדיקה ועם מרשם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר טופלתי מספיק
יוני06/04/2007הייתי מטופל כמה שנים, דחפו לי צינוריות לקחו דגימות ורוב הזמן זרקו עלי אנטיביוטיקה בכמויות, כלום לא עזר. בקושי מצאו משהו. לא משנה, הייתי גם אצל רופא עור, הסתכלו עשו ממני מטומטם ושלחו אותי הביתה בידיים ריקות. איך אתה מסביר את זה שעם גראס אני מרגיש מעולה מבחינה מינית, אומנם גרוע מאוד נפשית אבל בכל זאת , אני חש בצורה חדה יותר את המגע... האם במצב של פגיעה פיזית אני יכול להרגיש טוב יותר בהשפעת סמים קלים? למה תחושת העור שלי כל כך לא נעימה? אין שום סימן שמראה שיש משהו... איזה הורמון חסר לי? אולי הכל בכלל פסיכולוגי...שאני לוקח כדורי סיאליס, שליש כדור, אני מתפקד כמו תותח, שאני מאונן אני מגיע לזיקפה מהר, מה הקטע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא טופלת מספיק, כי עובדה ש...
07/04/2007אתה עדיין סובל...
פשוט עדיין לא אובחנה בעייתך.
גראס מחדד תחושות עינוג ולכן אתה נהנה יותר.
לא יודע מה הבעיה העורית. לא נראה שמדובר בבעיה הורמונלית, כי היו עולים על כך בקלות בבדיקת דם. סיאליס בהחלט משפר, אך אם באוננות הזקפה שלך מצויינת, זה די מיותר לגביך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה את מציע בעצם?
שקד08/04/2007טופלתי כמה שנים על ידי המומחים הגדולים ביותר, כל מה שידעו לעשות זה להחדיר לי צינוריות לפין בזמן שאני מתפתל מכאבים, לא מוצאים כלום ונותנים לי אנטיביוטיקה בכמויות. לקחתי גם לקחתי, רק חיכיתי שיעבור, אבל כלום לא קרה, כלום! פעם האירו את ליבי ואמרו שמצאו חיידק קולי, אמרו כרוני, נתנו אנטיביוטיקה ואמרו לי לחזור עוד חצי שנה, אנטיביוטיקה כמובן, כלום לא עזר. עוד פעם בדיקות, עוד פעם אנטיביוטיקה, כלום. וכל מה שקשור לסימפטומים, פרצופי עגל, לא יודעים כלום, מה עליי לעשות? מה אתה מציע? זאת הרמה של הרפואה? מותר להגיד לא יודע..תמשיך לסבול, אבל האם יש סיכוי? האם כן כדאי לי להמשיך לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאני מציע כבר הצעתי...
09/04/2007ועם פרצוף עגל או בלעדיו, כתבתי כבר בריש גלי שאיני יודע מה הבעיה העורית שלך.
בניגוד אליך, איני חושב שאתה צריך להמשיך לסבול. ואם "המומחים הגדולים ביותר" לא פתרו בעייתך, אולי הם לא הגדולים ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך כתובת של מומחה שאוכל
אשר10/04/2007לפנות אליו? אני בכל מקרה טופלתי בבלינסון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות בעור
ד''ר חגית כהנא10/04/2007לפי המסופר הבעיה אינה רק רפואית.
אני חושבת שאתה צריך גם שיחות. מחלת עור חיצונית אינה גורמת בד"כ לתגובה כ"כ חריפה.
פנה למרפאה לטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות בעור
אלון10/04/2007לפי התאור של התופעה והעובדה שתרופה נוגדת פטריה עזרה לך נראה שהסיכוי הגדול הוא שאתה סובל מקנדידה.
קנדידה היא משפחה של פטריות שחיות בגופנו ועל פי רוב ללא הפרעה כשהן ממלאות תפקיד חיוני.
לעיתים עקב סיבות של תזונה לקויה ו/או תעוקה נפשית הפטריה הזו מתפרצת בצורה אגרסיבית ומשחררת רעלים על פי הרגישות האינבידואלית של האדם. נשים רבות נתקפות בהשפעותיה המציקות בווגינה.
בכדי להשיב את הקנדידה למצבה הרצוי יש לערוך שינויי תזונה ולטפל מקומית.
יש להוריד בצורה משמעותית את כמות הסוכרים, לצרוך מוצרי פרוביוטיקה ולטפל מקומית נגד הפטריה.
הטוב ביותר הוא לפנות למטפלים המתמחים בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)