מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין מספיק חשק ואין גיווןרובי05/04/2007
אני נשוי באושר כבר 10 שנים ויש לנו שלושה ילדים מקסימים.
אני ואשתי מקיימים חיי נישואין טובים עם הרבה מאוד שיתוף, כבוד והערכה הדדית.
אנחנו מזמן לא מאוהבים, אבל אהבה יש ובשפע.
מה שחסר לנו זה גיוון בסקס ולטעמי גם תדירות גבוהה יותר.
אנחנו עושים את זה בערך פעם בשבוע - עשרה ימים, וזה כמעט תמיד אותו הדבר.
היא למעלה, אחרת היא לא גומרת, ואין מין אוראלי, שלא לדבר על אנאלי.
מהשניים האחרונים היא נגעלת, למרות שכשניסינו בעבר היא נהנתה בטרוף.
היוזמה תמיד באה ממני, לעיתים רחוקות מאוד מאוד ממנה.
אגב, כמעט על הכל כבר דיברנו, והיא לא מסכימה להפתח לחלוטין, אומרת רק שהיא עייפה (וזה נכון) ושהיא נגעלת ממין אוראלי. לגבי אנאלי לא חקרתי, התשובה כבר ברורה לי.
בקיצור, אשמח לעצות בענין הגברת החשק בכלל, ובמיוחד לעצה איך מביאים אותה למין אוראלי.
זה שהיא תאהב את זה אני משוכנע לחלוטין, יש לי הוכחות. איך מתגברים על תחושת הרתיעה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי יש לך 2 אופציות
dave05/04/2007הראשונה תשוחח איתה על הרגשות שלך לכל נושא המין בבית ותאמר לה שחפןז פעם בשבוע - עשרה ימים לא מספק אותך. ותראה מה היא חושבת אולי היא פשוט לא בא לה עליך כי היא גומרת לבד או עם בן-זוג אחר.
השניה תאמר לה שאתה חושב לצאת לחפש בחוץ מפני שאתה מתפוצץ מבחנים ואתה חייב את הגיוון והרענון לטובת המשפחה
בהצלחה
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחפש בחוץ ??
רובי05/04/2007הי dave,
לא עולה בדעתי לחפש בחוץ ובטח שלא להציע את זה. זה פשוט לא אני.
אני מעדיף לשפר את מה שיש לי היום !
אשמח לדעת אם יש לך עצה לגבי המין האוראלי, זה משהו שחסר לי מאוד ומשום מה איתה זה לא הולך.
מכיוון שהיא באה מעולם הרפואה אני יכול להבין את החששות ואת הרתיעה שלה, אבל זה לא נראה לי באמת מוצדק. אני לא מכיר אף אחד שנהיה חולה בגלל מין אוראלי (למעט מחלות מין, וזה לא רלבנטי אצלנו).
אם יש לך טיעונים מוחצים איך לשבור את ההתנגדות שלה שלח לי.
תודה מראש,
רובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמה לא אם בכלל
dave05/04/2007אם היא באה מעולם הרפואה היא צריכה לדעת שהאיזור התחתון הוא אחד הנקיים והסטריליים שישנם
לכן נראה לי מוזר שהיא מתנגדת. אלא אם כן הייתה לה חוויה לא נעימה עם מין אוראלי בכלל
בכל אופן יש מצב שתושחחו על זה ותבטיח לה שאתה מוכן לעשות רק מה שנח ונעים לה ולא רק מהגישה הקבועה שלכם
ולאט לאט
תתקדמו קצת עם זהגם בחלק שלך תן לה בהדרגה לגעת ללטף לא להכריח רק לשכנע תוודא שהיא מבינה שכל זה נעשה בשם הגיוון והאהבה והרצון שלך שהיא תהנה
מה עוד שאתה צריך להסביר לה שכל גיוון הוא טוב לחיים שלכם גם מחוץ למיטה.
חוץ מזה למה אתה נרתע מלומר לה שאולי שווה לך לחפש בחוץ אני מכיר מיכרים שהיציאה החוצה קירבה לבבות והצילה נישואים אם כל זה כמובן נעשה רק לשם הסטוץ ולא הרומן וחיי אישות כל שהן
בהצלחה לך חבר יקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל זה לא יילך
רובי05/04/2007אשתי מאוד פטאליסטית בכל ענין של קיום יחסים עם אחרות / אחרים.
לדעתי אין שום סיכוי שהיא תראה את זה באותה ראיה פתוחה שאתה מציג.
אגב, גם לי קשה עם זה, כנראה שאנחנו יותר מדי שמרנים להרפתקה כזו.
לגבי המין האוראלי - אני מנסה מדי פעם, מבטיח לה שלא אעשה שום דבר שאינה מעוניינת בו, אבל זה לא באמת מתקדם לשום מקום.
אני גם מוכן לרדת לה בלי שהיא תרד לי, זה לא מפריע לי, אני פשוט רוצה לראות אותה משתוללת במיטה. אפילו אמרתי לה את זה, אבל זה לא עזר.
בכל פעם שהשפתיים שלי מתקרבות לאזורים המעניינים היא חוסמת אותי. מתסכל.
אולי אדבר איתה שוב כשנהיה במטה.
תודה בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער ידידי
dave05/04/2007האם היא מתנגדת גם שהאצבע שלך תפנק את איזור חלציה?
הכוונה שלי לא הייתה שתלך לאחרות אלא לשאול אותה על זה. (אבל תחשוב איך היא הייתה מגיבה. ואל תשאל אותה סתם)
חוץ מזה לדעתי כדאי מאוד הרבה שיחות ולנסות כל הזמן כל עוד שזה לא נעשה בכח
בהצלחה אני אקווה להצלחתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצבע
רובי12/04/2007היא מאוד חוששת שאחדיר לה את האצבע לפי הטבעת ולכן נרתעת.
אני מרגיע אותה ואומר לה שלא אעשה זאת בניגוד לרצונה ואז היא מאפשרת לי "לטייל בסביבה".
בקיצור, היא רגישה לענין.
תודה על ניסיונות העזרה בכל מקרה.
רובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)