מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות לגביי בעייהmelody13/01/2010
שלום רב,
האמת שזו פעם ראשונה שאני כותבת פה וזה כי לא ממש ידעתי עם מי אוכל להתייעץ בעניין ולמי לפנות לגורם שלא "משוחד".
יש לי חבר קבוע מזה כשנה. אנו צמודים (חברים טובים )כבר 3 שנים . כשהתפתחה מערכת היחסים ביננו לרומנטית ואינטימית הסקס היה מושלם! הוא ענה על כול צרכיי וכן גם אני.היינו מקימים יחסים בתדירות גבוהה.
אנו מאוד קרובים אחד לשנייה, פתוחים ומדברים על הכול.
מאז שעברנו לגור יחד לפני כחצי שנה כמות הסקס פחתה באופן משמעותי מצד הבן זוג שלי.
כשדיברתי איתו על כך ושאלתי אם יש בעייה או מה קורה נענתי שזאת שגרה וזה לגיטימי והוא עדיין חושק בי כבהתחלה, ושחשוב לו "לשמור על הגחלת" שלא נעשה יותר מידי סקס כדי שלא יימאס לי.
אבל הבטיח לקחת לתשומת ליבו את הנושא.
מאז הנושא חוזר מידי חודש בחודשו ובכול פעם שאני מדברת על המצב הוא אומר שאני מדמיינת ושאין באמת בעייה. מאוד מפריע לי השינוי הזה. מפריעה לי העובדה שבראשונה הוא היה אדם מאוד מיני שגרם לי להפתח לחוויות ודברים ופתאום כול הרצון לסקס צריך לבוא רק ממני, ושזה גם באופן מסוים משפיל שאני צריכה "לבקש" סקס. כמו כן מפריעה לי העובדה שהוא חושב שאין בעייה בכלל .
בפעם האחרונה שדיברנו על זה השיחה התלקחה לכדי ריב ממשי עם צעקות . חשוב לי לציין כי בן זוגי ואני עוברים תנליך של התחזקות בדת וכי החלטנו לנסות לשמור נידה .
הוא טוען שזה חלק מהעניין. אך הסברתי לו שחיים בזוגיות ומשקבלים החלטות צריך להתייעץ עליהם. הוא לא יכול לעשות שינוי עם עצמו לא לדבר על זה וגם לצפות ממני להבין . זאת הטענה שלי
בינתיים אנו לא שוכבים כבר חודש. וכבר דיי התחיל לרדת לי מהעניין וממנו .
מה עושים ???? כמה אפשר לדבר ? יש פתרון מילולי בכלל מצב שכזה ???
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי אישית בלבד!
מיריקל15/01/2010היי!
יכול להיות שבן זוגך ממש לא מבין איך לשלב דת עם סקס? אולי הוא חושב שצריך "להיתנזר" ממין בכדי להצליח בתהליך החזרה בתשובה? אם כן, הוא לא בדת הנכונה. הוא בטח אם כבר, רוצה להיות רב ולא נזיר...
עוד משהו - אצל גברים, כשזה נוגע לפין ולאגו - צעקות, עלבונות ובכי לא עוזרים.
אם מאוד חשוב לך להיות איתו, תתבוננים מהצד על התנהלות שלו, תשימי לב מתי כן בא לו, בלי לחץ, בנחישות ורגישות...
אני לא פמיניסטית ולא שוביניסטית, פשוט אני מקבלת את זה שנשים וגברים שונים, ואין פה ויכוח, לגברים בדרך כלל צריך להתייחס בחוכמה, ולגרום להם לחשוב שכל רעיון מצויין (גם אם היה שלך מהתחלה) היה שלו.
עוד מחשבה - אולי כדי ללכת להייעץ עם רב?
אל תוותרי על עצמך ומה שחשוב לך, אם הוא לא ירצה לעזור לקשר, לדעתי, זה יהיה בהמשך רק יותר גרוע, כי זה יכול להגיע גם לדברים אחרים שחשובים לך, אבל לו הם חשובים פחות.
מקווה מאוד שתובנות שלי יעזרו לך...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמלודי
אורית פס16/01/2010אפשר בהחלט להבין את התיסכול שלך.
בעיקרון אני נתקלת בלא מעט זוגות שהמעבר למגורים משותפים הפחית משמעותית מכמות יחסי המין ביניהם,ואפשר לייחס זאת בגדול לכך שכעת כשיש התקדמות בחיזוק והמחויבות לקשרףובן הזוג כעת יותר "מובן מאליו " אז בהכרח תהיה ירידה בתשוקה , ואין זה אומר שצריך להשלים עם המצב, אני חושבת שטוב שאת "נלחמת" עם החבר על מה שחשוב לך,נסי לא בהאשמות אלה יותר דגש על מה את מרגישה ומה הוא חושב על כך.....
לא לגמרי ברור משאלתך מה התדירות של יחסי המין ביניכם למעט שבחודש האחרון לא היה....שבהתחלה היה בתדירות גבוהה [מה זה בשבילך תדירות גבוהה?] ואז פחת משמעותית ?
יתכן שצרכיו של בן הזוג השתנו או עמדתו לגבי הנושא וחשוב כפי שאמרת שישתף אותך,חשוב שתבהירו היטב מה כ"א חושב וצריך-להבין את מימדי הפער ביניכם ולגבש מין הסכם חדש שיהיה פשרה ביניכם ויתאים יותר למצב שהשתנה,
אם לא תצליחו לבד כדאי לכם להיעזר באיש מקצוע שיוביל אתכם בכיוון לפשרה רצויה בלי זעזוע והרס מיותרים לזוגיות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)