טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שמי יואל,אני בן 32 נשוי שלוש שנים.יש לנו ילד מקסים בן שנה. מעולם לא נמשכתי לאישתי אבל המעלות שלה כאדם והתקשורת בנינו היוו קרקע ליחסים טובים. בזמן האחרון אני עוד פחות נמשך אליה ומתחיל לפזול לכל הכיוונים.אנחנו גם רבים יותר מבעבר. בגידה היא לא אפשרות מבחינתי כי אני לא אוכל לחיות עם עצמי בשלום אם אבגוד.מצד שני אני לא מסופק רגשית ואני כל הזמן חושב על דרכים להתמודד עם המצב. אני מאוד מתוסכל ונושא מטריד אותי רבות. איך אני מבקש מאישתי לטפח את עצמה יותר?להרזות קצת? אם היא תדע את האמת זה עלול לפגע בה מאוד.אני מאוד אוהב אותה ולא רוצה לפגע בה. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה שאינך אומר לאשתך אני מאמינה שהיא מרגישה ממילא,לדעתי יש מקום לדבר גם על נושאים רגישים,אם המניע שלך אינו לפגוע אלה לשפר אני מאמינה שעדיף,זה יתן לאשתך מושג ב איזה כיוון לשנות. יחד עם זאת אתה מציין שמעולם לא נמשכת לאשתך,וחשוב לדעתי שבין בני זוג יהיה זיכרון אפילו מראשית הקשר של יחסי תשוקה,ומכאן מה עושים זה ענין של גישה ותפיסת עולם....... פניה לייעוץ ולו לדון באיך לפתוח בשיחה אמיתית יכולה להועיל לך,כמו בכל פידבק שאנו מקבלים תדגיש ותפתח במה שאתה אוהב באשתך ואז תתיחס לדברים שמפריעים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד