אוהב אך לא נמשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוהב אך לא נמשך
    יואל ב.
    06/10/2007

שמי יואל,אני בן 32 נשוי שלוש שנים.יש לנו ילד מקסים בן שנה.
    מעולם לא נמשכתי לאישתי אבל המעלות שלה כאדם והתקשורת בנינו היוו קרקע ליחסים טובים.
    בזמן האחרון אני עוד פחות נמשך אליה ומתחיל לפזול לכל הכיוונים.אנחנו גם רבים יותר מבעבר.
    בגידה היא לא אפשרות מבחינתי כי אני לא אוכל לחיות עם עצמי בשלום אם אבגוד.מצד שני אני לא מסופק רגשית ואני כל הזמן חושב על דרכים להתמודד עם המצב.
    אני מאוד מתוסכל ונושא מטריד אותי רבות.
    איך אני מבקש מאישתי לטפח את עצמה יותר?להרזות קצת? אם היא תדע את האמת זה עלול לפגע
    בה מאוד.אני מאוד אוהב אותה ולא רוצה לפגע בה.
    מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוהב אך לא נמשך

הוספת תגובה

• ליואל,

אורית פס
    06/10/2007

מה שאינך אומר לאשתך אני מאמינה שהיא מרגישה ממילא,לדעתי יש מקום לדבר גם על נושאים רגישים,אם המניע שלך אינו לפגוע אלה לשפר אני מאמינה שעדיף,זה יתן לאשתך מושג ב איזה כיוון לשנות.
    יחד עם זאת אתה מציין שמעולם לא נמשכת לאשתך,וחשוב לדעתי שבין בני זוג יהיה זיכרון אפילו מראשית הקשר של יחסי תשוקה,ומכאן מה עושים זה ענין של גישה ותפיסת עולם.......
    פניה לייעוץ ולו לדון באיך לפתוח בשיחה אמיתית יכולה להועיל לך,כמו בכל פידבק שאנו מקבלים תדגיש ותפתח במה שאתה אוהב באשתך ואז תתיחס לדברים שמפריעים לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו