שאלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה.
    אורית
    06/10/2007

אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין והקונדום נקרע, היא לא לוקחת גלולות ואני גמרתי בפנים.
    א. מה הסיכוי להריון?
    ב. אם היא לוקחת את הגלולה של אחרי, 5 דקות אחרי שגמרתי בפנים ( שזה מה שעשינו ישר אחרי זה היא לקחה את הגלולה שבמקרה היה לי בבית. אז בסדר? זאת אומרת זה תקין? לקחת את הגלוגה 5 דקות אחרי שגמרתי בפנים?
    ג. מה הסיכוי למחלות מין כלפיי. זאת אומרת, נגיד ולה יש משהו וקיימנו יחסי מין ואני גמרתי בפנים, סביר להניח שנדבקתי במשהו? במידה ויש לה משהו מדבק כמובן.

תודה מראש.. דור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה.

הוספת תגובה

• תשובות...

06/10/2007

א. הסיכוי כמו ביחסי מין ללא קונדום.
    ב. אם לוקחים פוסטינור ("גלולות היום שאחרי") תוך 72 שעות מהאקט המיני זה מבטל את הסיכוי.
    ג. מחלות מין מדבקות בשני הכיוונים. אני לא יכול לתת לך אחוז סיכון. כשאתה נדבק זה מאה אחוזים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבינה

גלית
    07/10/2007

אני לא מבינה מדוע מבטיחים חוזו ונשנה שהגלולה שאחרי בטוחה ב100 למשך כל ה 72 שעות.
    ככל שהזמן עובר כך הסיכוי להתעבר גדל!
    אני נכנסתי להריון לאחר לקיחת גלולה 48 שעות מקיום יחסי המין.
    זה מידע פסול ועושה עוול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגלולה שאחרי

ד''ר חגית כהנא
    08/10/2007

יש לקחת את הגלולה שאחרי תוך 72 שעות מהאקט המיני
    אף אחד לא מבטיח 100% הצלחה - ההצלחה היא של 85%
    אני מרגישה שאת מאשימה את הגלולה על כך שנכנסת להריון הגלולה אינה מניעת הריון ואם באמת לא רוצים להכנס להריון יש להשתמש באמצעי מניעה בטוחים!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו