טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בגיל 17 הייתה ההתמזמזות הראשונה (ללא סקס או משהו דומה) שלי, שלוותה בכאב ביצים חזק מאוד... כמה ימים לאחר מכן גם ההתנסות המינית (האורלית) הראשונה שלי, וגמרתי די מהר
מאז עברו כמה שנים, ומאז בכל פעם שאני מתחרמן עם בנות או משהו כזה, אני מרגיש שעומד לי ויש לי שפיכה קטנה, לא כמו שאני גומר בזמן שאני מאונן או משהו כזה. למשל בהתחרמנות של כמה שעות זה יכול לקרות כמה פעמים וכמובן שעדיין עומד לי אחרי זה. אבל ברגע שממשיכים יכול להיות שהבחורה רק תיגע לי בזין כמה פעמים ואני אגמור. בכל הזמן הזה מאוד פחדתי להיקשר לבנות ולהגיע איתן לכדי סקס בגלל אותה תופעה. הזכרתי את הכאב ביצים כי אולי יש לו השלכה פזיולוגית על הגמירה תוך כדי התחרמנות, וכמובן שהבעיה הזאת גוררת גם את השפיכה המוקדמת.
יש לציין שכשאני מאונן אני יכול למשוך הרבה זמן האם אלו 2 בעיות שונות או שהבעיה הראשונה שציינתי היא נופלת תחת ההגדרה של שפיכה מוקדמת? פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד