בעיות זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה
    ב
    17/01/2010

שלום רב,

לאחרונה נתקלתי בבעיה שנורא מטרידה אותי, כאשר אני ליד החברה הכל טוב ויפה, גם אם היא מראה סימנים וגם אם לא אני מתפקד סבבה, בנוסף רוב הפעמים שאני קם בבוקר יש זיקפה אבל כשזה מגיע למצב המיני קצת לפני חדירה או כאשר אני סתם שוכב לידה אני פשוט לא מצליח להחזיק את הזיקפה ואם אני מצליח וכן נכנס אני גומר יחסית מהר.
    אני מניח שלא מיותר לציין שיצאתי לפני חצי שנה מקשר ארוך טווח שבו לא יצא לי לחוות בעיות שכאלו כלל, אפשר להגיד שהמצב אפילו היה הפוך, בנוסף היה מספר סטוצנים שאולי לא הגיעו למצב של חדירה אבל גם בשניהם לא הייתה בעיה כלל.
    אני בן 23 ומתאמן במכון בתדירות דיי גבוהה (אני לא יודע אם יש לזה קשר) ואני מחפש את הסיבה ואת הפתרון לבעיה המביכה הזאת. אני יכול בוודאות להגיד שכל פעם שזה קורה זה רק מלחיץ אותי יותר שאולי אני מפתח איזה משהו.
    אני מתלבט אם לקבוע תור לרופא בנושא ומעדיף להימנע אם אין צורך.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה

הוספת תגובה

• בעיות זיקפה

אורית פס
    18/01/2010

מאחר ואין לך בעיות עם זיקפות בוקר,ואם גם באוננות איל לך קשיי זיקפה סימן הוא שמקור הבעיה אינו אורגני [פיזיולוגי ],אלה קשור יותר להיבט ריגשי כלשהו כמו: לחץ,התרגשות, חרדת ביצוע וכו',לשם כך אתה לא זקוק בהכרח לרופא אתה יכול לפנות גם לסקסולוג\ית שהרקע שלו טיפולי.
    לא ציינת,אך רלבנטי בהקשר זה לדעת כמה זמן אתה בקשר עם הפרטנרית החדשה שלך,והאם נבנתה כבר מספיק נינוחות שתאפשר תפקוד טוב יותר,נשמע שעדיין לא--אז יש למה לשאוף. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ב
    19/01/2010

קודם כל, תודה אורית על התשובה וההתייחסות.

אני והפרטנרית בתחילת הדרך, מכירים כחודש וקצת.
    האם יש משהו לעשות בנדון מלבד פניה לטיפול חיצוני? בתור סטודנט נורא קשה לי למצוא זמן לרופאים וזאת הסיבה לכך שפניתי אליך פה, כי היא נורא חשובה לי והנושא נורא כואב.
    אתמול במקרה נפלט לה שזה מפריע לה ושהיא מרגישה לא מסופקת. אוסיף ואציין שקשה להתעלם גם מהעקיצות החוזרות ונישנות אף על פי שדיברתי איתה על הנושא והסברתי לה כי זה לא עוזר כלל.
    אני חושב שמה שנוצר פה הוא מאין לולאה שכזאת, על כל פעם שניסינו לקיים אקט מיני ואני התרגשתי קצת פשוט לא הייתי אני (מהניסיון שלי) מה שגרם לזה שכל פעם עתידית נראת מפחידה אף יותר. מה את ממליצה לעשות בדרך שגם היא תבין אותי?

שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו