בעיה מתסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מתסכלת
    בחור צעיר
    06/10/2007

שלום רב,
    אני בן 21. אני חושב שיש לי בעיה..אני לא מצליח לעלות עליה..
    כשאר אני מאונן האיבר שלי מתקשה וגדל ויש הנאה..
    אך כאשר אני מגיע למצב של קיום יחסי מין עם בנות..האיבר מתקשה מעט וגדל מעט ואני יודע שהוא לא אמור ליהיות כך..גם כשאני מאונן..האיבר שלי עומד אך לא מספיק חזק וקשה מספיק כמו שהוא אמור ליהיות..זאת אמרת שהוא גדל פיזית ומתקשה אך הוא לא עומד..וגם הוא איננו גדל ומתקשה מספיק כמו שהוא אמור ליהיות!!!
    האיבר שלי יחסית גדול לאחרים ..אך גם כאשר אני מגורה בין עם זה לבד או עם בחורה האיבר שלי אינו מגיע לשיאו כך אני מרגיש ..וגם כשהוא מתקשה ואני מגורה הוא איננו עומד זקוף כמו שהוא אמור לעמוד אלא נשאר במצב רגיל פשוט שהוא גדל ומתקשה אך נשאר כלפי מטה..הוא לא עומד ממש..
    עוד בעיה היא שאני לא מצליח להנות מיחסים כנראה שגם בגלל הבעיה הזאת..וכאשר אני מרכיב את הקונדום על הפין שלי הפין ישר מתכווץ והזקפה הולכת ויורדת אט אט וזה קשה ממש לקיים ככה יחסי מין..
    למה זה קורה? האם יש טיפול לזה..? אני מאוד מתוסכל..אבקש תשובה מפורטת!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מתסכלת

הוספת תגובה

• אפשר לענות לי בבקשה..

בחור צעיר
    07/10/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לו...גם אני עם אותה בעיה

אבי
    07/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אף פעם לא מגיע "לשיאו"

eri
    08/10/2007

אם אף פעם לא מגיע "לשיאו" אתה צריך לגשת לאורולוג. אבל אם זה קורה רק עם בנות, סבר להניח שזו תוצאה של חרדה ואז אתה צריך סקסולוג או פסיכולוג.

בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב

יפעת
    09/10/2007

צריך משחק מקדים מציצה מה מגרה אותך אולי מישהי מבוגרת או מיהי צעירה היה כדאי שתנסה עם נערת לווי משחק מקדים חשוב ותיכנס לזה על תחשוב יעמוד לך בליינד או הפחד מפני הריון מרתיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה הכי מפורטת היא....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/10/2007

לחץ!!!! לפי מה שאתה כותב, אין לך בעיה בזקפה. רק כשאתה עם בחורה ו/או מנסה לשים קונדום, יש ירידה בזקפה. מצב כזה קורה להרבה !!! בחורים, בעיקר כשמנסים לשים קונדום ו/או כאשר יש לחץ וכמו אוטו ששקוע בבוץ, נכנסים עוד יותר ללחץ והזקפה יורדת. עם כל הכבוד.... זה לא קשור לגודל איבר המין. מאוד קל להגיד לך צא מהלחץ כי זהו הטיפול הכי נכון, אבל אם זה לא קורה, פנה לייעוץ מקצועי!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחור צעיר

ד''ר חגית כהנא
    08/10/2007

כפי שכתב לך עידן עיקר הבעיה היא לחץ אבל....
    אמרת שיש לך איבר מין גדול מהרגיל לא תמיד איבר מין גם בזקפה מלאה יכול לעלות ולטפס כלפי מעלה עצם הזקפה היא החשובה
    כפי שאמרת אתה בחור צעיר וקרוב לודאי בריא כך שאין לך בעית זקפה הדורשת טיפול תרופתי
    הדגשתי כבר שאתה בחור צעיר וזה אומר שאתה מתרגש ואולי גם נלחץ ביחסי מין
    אם יחסי המין הם מזדמנים השכיחות לכך היא רבה יותר והתגובה לכך היא ירידה בזקפה
    אני משוכנעת שכשתהיה לך חברה קבועה ולא "יחסי מין עם בנות" תרגיש יותר בטחון בקשר ותהיה פחות בלחץ.
    עם הבטחון ביכולת שלך ובבת הזוג שלך גם התחושה הטובה שלך עם הזקפה תשתפר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי אצל אורולוג כבר..

בחור צעיר
    08/10/2007

הוא בדק לי את האשכים ואמר שהכל בסדר..
    אולי צריך לבקש אולטראסאונד צילום או משהו אחר?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחור צעיר

ד''ר חגית כהנא
    09/10/2007

אתה מבלבל לעצמך את המוח
    תרגיע ואז הכל יהיה בסדר
    אם אתה כ"כ לא משוכנע תפנה בבקשה לסקסולוג לשיחה קצת יותר מעמיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו