מין אורלי ונשיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אורלי ונשיקות
    יעל
    05/04/2007

יש לי בן זוג קבוע כ- 4 חודשים.
    בתחילת היחסים היו יחסי מין בצורות שונות אבל לאחרונה היחסים מתרכזים בהנאה שלו בעיקר.
    הוא נהנה שמוצצים לו (מעדיף אפילו בליעת זרע) ודורש בעיקר את זה, מבחינתו בבקר ובערב אם אפשר. אנחנו לא כ"כ מתרכזים בהנאות שלי וכאשר אני מבקשת ממנו לרדת לי הוא אומר- "תגלחי"
    חדירה לא נחשבת בעיניו כהנאה ששוה למציצה.
    הוא לא יודע להינשק ובד"כ נושך לי את הלשון וכן מכניס את האצבעות שלו לפה שלי- מה נחשב בעיני כזול ולא ארוטי /מתוק/מעורר. כיום אנחנו כבר לא מתנשקים משום שהוא לא יודע לעשות זאת. אמרתי לו בלי שיניים אבל הוא לא מקשיב.

דברנו והוא טען כי רוב הבנות מוצצות לבני הזוג שלהן וזה שאני מסרבת למצוץ לו (משום שכבר נמאס לי מהאוססיה שלו אחרי ששבועיים אני מוצצת והוא נהנה) זה לא לעניין. אני טענתי שרוב האוכ' הרגילה לא מוצצת בתדירות שהוא רוצה.
    שאלותי הן:
    האם בוצע איזה מחקר או האם ידוע מה אחוז הבנות שמוצצות ו/או בולעות זרע?
    וכן באיזו תדירות זה מבוצע?
    מה לעשות בנושא הנשיקות (אני אוהבת מאד נשיקות, אבל טובות)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אורלי ונשיקות

הוספת תגובה

• היי יעל

dave
    05/04/2007

לא ידוע לי על שום מחקר כזה. אבל אין מצב שישנה רק ירידה לכיוון אחד הירידה היא לשני הכיוונים גם לך וגם לו. כלומר שבסה"כ אתם משתווים.
    אבל אם השותף שלך למיטה רוצה רק את שלו ולא מוכן לתת לך את המינימום שמגיע לך לדעתי תשתחררי ממנו.
    המין הכי טוב לאישה ולגבר (לדעתי) זה כשהאישה יוצאת מסופקת ממנו. אם יש יחסי מין ללא סיפוק האישה הגבר יוצא מתוסכל במהלך הדרך
    אם הוא לא מוכן לספק אותך בצורת נשיקה נורמלית טובה ועסיסית (כמובן מבלי להכאיב לך) או שלא יכול ללקק לך כמו שאת אוהבת (גם אם את לא מגולחת) שיתבושש לן שיתבייש.

ועצתי לך היא שאם הוא לא מבין שגם את צריכה / רוצה ירידות ונשיקות טובות חפשי לך אחר

בהצלחה יקירתי וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בואנה ומה לך אסור להנות!?

שרי
    19/04/2007

העיקר את עושה הכל לבחור שלך והוא לא יכול לרדת לך רק בגלל שיש לך שערות..זה קצת מעליב שהוא אומר לך את זה אחרי שאת עשית הכל שיהיה לו מענג ואז אחרי שאת חרמנית הוא לא מוכן לעשת לך ...

אם הוא אוהב אותך הוא צרך לנסות להבין אותך וזה לגביי הנשיקות שייעשה מאמץ ויינסה פעם אחת בלי שיניים וייראה שזה כייף לך ואיכשהו גם לו זה יהיה כייף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הייתי מעיף אותו

אביב
    19/04/2007

הוא מרוכז בעצמו יותר מידי.

לדעתי אם תמשכי את זה עוד יותר רק תסבלי בעתיד.

אין פה נורמה של כמה מוצצים ומתי מוצצים - הרעיון הוא שעושים מתי שרוצים ולא כשמישהו מכריח.
    יש זוגות שמתאים להם פעם בשבוע ויש כאלו שמתאים להם פעם בחצי שנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך התגובה שלי הגיעה למקום אחר שם ?

האבירה
    20/04/2007

כתבתי לך וזה לא כאן
    זה למעלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגובה נמצאת ב

האבירה
    20/04/2007

לא מגיעה ל " של מימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליפי חבר

ברוך
    19/04/2007

תחליפי את הנצלן הזה.אני כגבר אומר לך שהוא מחפש רק את ההנאה שלו.גבר אמיתי נותן לאישה לגמור ראשונה ואז יש לו את שאר הערב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו