טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בחורה בת 24 ולא מזמן הכרתי גבר. יש לציין שאני בחורה מאוד יפה וחתיכה. כאשר הגעתי איתו למיטה הוא נרתע מאיבר המין שלי בגלל שהוא טען שהוא לא נמשך לדגדגן קטן. הוא סיפר לי שהוא היה עם בחורות עם דגדגנים בצורה של פרח וזה מה שמושך אותו. רציתי לדעת האם גודל הדגדגן של האישה זה מה שגורם לגבר להימשך אליה? מאז אותו מקרה אני חסרת ביטחון עצמי עם גברים. מתחילים איתי בכל מקום ואני נענית אבל מפחדת להגיע למיטה פן הגבר יירתע ממני בגלל הדגדגן שלי. האם יש מקרים דומים לשלי? מה כדאי לי לעשות?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אל תתני לבורות (סליחה על הבוטות) של בחור שאינו מבין באנטימיה של גוף האישה לדכא אותך ולכרסם בביטחונך. אין דגדגנים בצורה של פרח ו/או של כל פרי, ירק, רהיט וכו'. הדגדגן קטן מאוד ומזדקר בעוררות מינית. קיימת שונות ניכרת במידת הזדקרותו של הדגדגן החוצה מן הגוף. מאמר שפורסם בכתב העת Journal of Obstetrics and Gynecology ביולי 1992 קובע כי רוחבה הממוצע של עטרת הדגדגן נמצא בטווח של 2.5 עד 4.5 מ"מ. לא פרח ולא נעליים :-) את עעעללללה כיפק!!!
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד