מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה יכול להיות ? כוחו של המוח...האבירה21/01/2010
שלום לצוות הכי מדהים
אשמח לשמוע יותר מחוות דעת אחת ,אם יש צורך אבל זה לא הכרחי ,רק רוצה להיות וודאית .
בזמן האחרון אני חווה שחרור מנטלי בזמן קיום היחסים ,מבלי להטריד את עצמי לגבי הגמירה
. שמתי לב שאני נהנית פי אלף יותר ,ולמרות שאני גומרת רק מהדגדגן , בעקבות המיקוד הזה בהנאה
קרה לי משהו מוזר אתמול ,שכבתי עם חבר שלי ,בתנוחת כפיות והתמסרתי לגמרי בלי לחשוב על האוננות תוך כדי ,ומצאתי את עצמי במצב שפתאום אני מרגישה שאני רוצה להשפריץ מהכוס
אבל זה לא קורה , ואני ממשיכה עוד ,וזה קרוב אבל זה לא קורה
מה זה אומר ? שזה יכול לקרות ? שהכל בראש ????
שאם הייתי ממשיכה עוד זה היה קורה ? איך אני צריכה להדריך את חבר שלי ?
בחיים לא הרגשתי ככה
נורא מסקרן אותי
בבקשה חוות דעת מקצועית
יום טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה בבקשה <3
האבירה25/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשפריץ מהכוס
26/01/2010את חווה הנאה ברמות גבוהות ואת יכולה להמשיך בתהליך אותו את עוברת.
אכן הכל בראש. אין תשובה מתאימה על מנת לכוון אותך. זה בעיקר מה שמרגיש לך ומה שאת מרגישה. חשובה התקשורת המינית והזוגית תוך כדי. חבר שלך ידע לענג יותר רק אם תכווני אותו וזה הדדי.
ספקי את סקרנותך ע"י חוויות נוספות דומות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב ,זה קרה לי ..
האבירה02/02/2010באופן קצת שונה ממה שחשבתי
אוננתי עם ה"ויבי" ,וניסיתי לכוון לנקודה המדוברת "ג"י ,
תוך כדי אוננות ,גמרתי מבפנים עמוק ויצא לי נוזל כזה שקוף קצת רירי בלי ריח
אבל
הרגשתי שאני על סף עילפון
ושתיתי איזה שתי ליטר מיים
שאלה אם אפשר לשחזר חווית זו בזמן חדירה עם בן זוגי ..
מה שקורה איתו ,זה שהוא "מתיאש מתעייף באמצע
ואני עושה "השלמות הכנסה" עם צעצועים וזה כמו להפסיק סרט מתח ולצאת לפרסומות
מה אנחנו יכולים לעשות כדי לשמר את כוחותיו ? גמירה כזאת זה באמת השקעה של סבלנות וזמן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיאח!!
04/02/2010לא בטוח שתוכלו לשחזר זאת בחדירה, כי קשה מאוד להגיע לאותו איזור עם הפין בעת חדירה. אל תשימו זאת כמטרה.
נראה שאת לומדת להנות לבד וביחד. שרק ימשיך כך! (אפילו אם זה אומר שתצטרכי לשתות שני ליטר מיים)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)