לחברה שלי לא בא עלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחברה שלי לא בא עלי
    בן
    21/01/2010

שלום,
    אני וחברה שלי ביחד כ3 וחצי שנים, בתחילה הקשר המיני היה מעולה, היא הייתה יוזמת המון (יותר ממני) מפתיעה אותי בהפתעות ובמקומות לא שיגרתיים והכל היה מדהים.
    כעבור בערך שנה הכל התחיל להיעלם, כיום הגענו למצב שהיא כמעט ולא מוכנה שאגע בה, לא נעים לה שאני נוגע בבטן שלה, בחזה שלה, באיבר המין שלה...כאילו היא מרגישה לא נעים ממני. מה גם שהיא אף פעם לא יוזמת וכמעט בכל פעם שאני יוזם אני נתקל בסירוב אחר: "כואב הראש", "כאבים בנרתיק", "אני עייפה" ועוד מני רבים. עד כדי שכשמגיע המחזור אני חש כי היא משוויצה בכך.
    לאחרונה עקב מחשבה על העתיד המשותף שלנו (הצעת נישואין) החלו בי מחשבות כמו "האם כך יראו יתר חיי- נטולי מין לחלטין" ואף חשבתי אולי לסיים את הקשר.
    אני מוכרח לציין כי אין פה בעיה של קשר, התקשורת מדהימה, צחוקים, שנינו אוהבים מאוד הכל נפלא חוץ מחיי המין. היא אמנם מנסה לגרום לסיפוקי אבל אם זה לא הדדי זה לא זה. אני לא רוצה להגיע למצב שאני בוגד בה או פוגע בה בדרך אחרת. אין לי ספק לגביה אבל אני אדם מאוד מיני וקשה לי לקבל את זה. מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחברה שלי לא בא עלי

הוספת תגובה

• לצערי אני באותו מצב של אישתך

חייל
    22/01/2010

אבל אני הייתי בדיוק כמוך,אישה מאוד מינית עד שהבנתי שחבר שלי לא יכול לעשות את זה יותר מפעם אחת, קשה לו,ושוהא גומר מידי מבחינתי.
    וכשכל פעם רציתי עוד וקיבלתי דחיה וסירוב של " אני לא אצליח" או שניסינו ועשיתי הכל ובאמת לא עמד לו
    החשק המיני שלי ירד וכיום שואף לאפס.
    לא יודעת מה המצב ביניכם ולמה לכם זה קרה אני באמת לא יכולה לעזור אבל לצערי באותה מצב כמוה וגם שואלת,מה אפשר לעשות כאנחנו מגיעות למצבים כאלה?איך החשק המיני שלנו שהיה פעם ממש מיני הפך להיות כזה-במצב שלי אני חושבת שזאת סוג של טראומה,או שהגוף שלי מרגיש חוסר סיפוק או חוסר משיכה מצידו וזה מה שקורה לצערי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה תיקון של בת זוגתך

חייל
    22/01/2010

*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו