בעיה במיטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה במיטה
    לינוי חייק
    26/01/2010

שלום,

אני בת 22 ויוצאת עם בחור בן 24 כבר תקופה. שנינו אוהבים והקשר הריגשי שלנו טוב וחזק.
    בהתחלה הוא היה מתחמק מיחסים מלאים בכך שאמר שהוא רוצה לקחת את הדברים לאט ולא לעשות טעויות שעשה בעבר. שמתי לב בהתחלה שהוא גומר נורא מהר, אני נוגעת בו ממש טיפה והוא גומר ישר, רק ממזמוזים וחיכוחים. שמתי לב גם שהזיקפה שלו לא מלאה והפין לא קשה במלאו אך הוא עדיין גומר מהר. שניסינו לשכב בפעם הראשנה עד ששמנו קונדום הוא כבר גמר (מכלום) ואז לאחר שעה הוא התקשה לתפקד ולא ממש עמד לו.כשזה קרה בפעם הראשונה הוא סיפר לי שהקשר הקודם שלו היה נוראי בכל מה שקשור לסקס ושאין לו כל כך ניסיון מיני וחברתו לשעבר כל הזמן ירדה עליו והורידה לו את כל הביטחון העצמי בכל מה שקשור לסקס. אני יודעת שהוא ממש רוצה שנשכב ואני לא יודעת כבר מה לעשות כי כל פעם עד שעומד לו בשניה שאנחנו פותחים את הקונדום זה כבר יורד ולא מצליח להיכנס.... זה מתסכל אותי מאוד ואותו עוד יותר כי הוא כל הזמן חושב על כמה הוא מאכזב אותי.
    השאלה שלי היא האם יש לו בעיה פיזיולגית ובגלל זה לא עומד לו כמו שצריך . או שאולי הלחץ בלעמוד בלספק אותי יחד עם הבטחון העצמי הנמוך שלו מקשים על הכל ובגלל זה הוא לא מצליח לתפקד ... או שזה קשור לזה שהוא גומר מהר...
    אני אוסיף גם שהוא יודע שבקשר הקודם שלי היה סקס היה טוב ושהיינו מגיעים ל3-4 פעמים בלילה רגיל. אולי זה מה שמלחיץ אותו???
    אני באמת לא יודעת כבר מה לעשות בבקשה תעזרו לי וגם תגידו לי איך אני אמורה לדבר איתו על זה כי גם ככה הוא נבוך ומתבייש בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה במיטה

הוספת תגובה

• הכי חשוב קודם כל זה לתת לא להירגע

דני שובבני
    27/01/2010

וגם חשוב שתדברו על זה ואל תראי לו שאת מתבעסת מזה
    את יכולה להגיד לו תאמת שאת קצת מתבעסת אבל זה לא אכפת לך
    ואחרי זה לעזור לו ביחד לאט לאט צעד צעד

ואולי יש צורך בחיזוק שרירי pc

דברי איתו על זה
    כי זה הכי חשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדני שובבני

לינוי חייק
    30/01/2010

מזה שרירי PC???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללינוי

אורית פס
    27/01/2010

מהתאור שלך לחבר פשוט יש תגובה של שפיכה מהירה,לא ציינת כמה זמן אתם יחד אלה במילה "תקופה", בעיני לאחר "תקופה " אפשר וכדאי בעדינות לדבר על כך ,הרי זה ממילא שם ביניכם גם אם לא מדברים על כך,והמתח והתסכול קיימים,לדעתי טיפול מיני יעזור לחבר, זו לא בעיה שמקורה פיזי ואפשר לשפר זאת לאחר סידרת תרגולת של גבר עם עצמו ואח"כ עם בת הזוג.
    מדובר בבעיה נפוצה בקרב צעירים המגיבה טוב לטיפול הקיים, ויש גם אופציה חהיעזר בטיפול תרופתי, אז כדאי לכם להשקיע בפתרון. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לינוי חייק
    30/01/2010

אנחנו כמעט 3 חודשים יחד וניסינו לשכב בערך לפני שבועיים .
    אני לא יודעת איך לדבר איתו על זה בלי שהוא יעלב כי הוא כבר אמר לי שהחברה הקודמת שלו הייתה נורא פוגעת בו בהקשר הזה ... אני מפחדת שאם הוא יחשוב שאני מתבאסת מזה זה עוד יותר יוריד לו את הביטחון ... הוא גם בנאדם שלוקח הכל ללב נורא רגיש.
    איזה טיפולים יש שהם לא תרופתיים ?
    תודה מראש!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללינוי

אורית פס
    30/01/2010

אם רק לפני שבועיים התנסיתם לראשונה ביחסי מין אז כדאי לתת לכך עוד זמן,יתכן שלאחר ש"חיכה" זמן מה הוא מדי נרגש או היה ב"רעב מיני" גדול ולכן לא שלט טוב, מאד חשובה נינוחות לצורך תפקוד תקין וזה מתפתח עם הזמן.
    ספר המתאר את המודל הטיפולי שאינו תרופתי את יכולה למצוא באחד משני הספרים שיצאו בעברית:
    1.פז"ם-הלן סינגר קפלן.
    2.גבר מין והצלחה-דר.צוקרמן,דר. לוין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איכ יא מגעילה! מה את חושבת לעצמך ש

לינוי חייק
    26/05/2010

שאת משתמשת בשם שלי "לינוי חייק"
    לינוי חייק יש רק אחת וזאת אני :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו