טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם תתכן זקפה מלאה לגבר שטוען שאין לו משיכה לאשה מסויימת? החבר שלי מסרב לקיים איתי יחסי מין מלאים בטענה שאינו נמשך אליי. אבל הוא דואג לספק אותי מינית באמצעות מין אוראלי והחדרת אצבעות והוא נמצא בזקפה מלאה.
האם להאמין לו? האם גבר שלא נמשך למישהי יהיה מסוגל בכלל לגעת בה? האם אמורה בכלל להיות לו זקפה אם הוא לא היה נמשך אליי? הוא טוען שיש לו זקפה היות ולא קיים יחסי מין זמן רב. אז מה? אני לא הייתי מסוגלת בכלל לגעת במישהו אם אני לא נמשכת אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השאלה אם הוא משקר או שהוא פשוט פוחד לקיים יחסי מין מלאים. יכול להיות שגבר שלא נמשך עומד לו כל הזמן? גם אם הוא לא נמשך אמור לעמוד לו? זאת השאלה. לא התייחסתם לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד