טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, ברצוני להעלות שאלה אשר מעיקה עלי כבר כשנתיים. אני ובן זוגי בני 27 בזוגיות מזה כארבע שנים, בשנה הראשונה קיום יחסי המין בנינו היה על בסיס יומי ויותר ומאז החלה ירידה בתדירות, היום אנחנו נמצאים במצב של פעם בשבוע-שבועיים, אנחנו חיים יחד כבר שנה ומתכננים להתחתן אבל העיניין הזה מטריד אותי מאוד- מה יהיה?? אציין ששנינו אנשים מושכים אבל לטענתו הוא עייף.. כל הזמן עייף. ורק כשאנו מדברים על זה אז זה קורה .אוסיף ואומר שאני יוזמת והמין ביננו היה מאוד מגוון ומהנה לשנינו. מה אפשר לעשות ואולי יש משהו שלא חשבתי עליו הן לגבי הסיבה והן לגבי הפתרון.. בברכה ותודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נושא מורכב של ירידה בחשק מיני דורשת איבחון יותר יסודי ממה שניתן לעשות באתר.אם לדבריו הסיבה היא עייפות ,אז פשוט יש מקום שיקח אחריות על יותר מנוחה,יתכן שעליו או על שניכם להגדיר סדר עדיפויות חדש שבו הנושא המיני יקבל יותר חשיבות- וטוב שאת ערה לכך ומודעת,מקוה שגם החבר מכיר בחשיבות חיי מין מספקים לזוגיות טובה.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד