מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    שירן
    26/01/2010

אני בת 19 ומקיימת עם בן זוגי- הפרטנר הראשון והיחיד- יחסי מין מזה כשנה. למרות שאנחנו מאד משקיעים במשחק המקדים ולמרות שאני מגורה תמיד , החדירה כואבת מאד כמעט בכל פעם, כשהוא גומר בפנים תמיד שורף לי משך ימים אחר- כך, ואני חושבת שמעולם לא גמרתי אף על פי שאני מאד נהנית מהאקט (בעיקר מהחדירה). כל שהזכרתי מטריד אותי מאד מפני שאני מרגישה שמשהו אצלי פשוט לא תקין ושאני לא מסתגלת מבחינה פיזיולוגית לקיום יחסי מין
    תודה מראש,
    שירן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• לשירן

אורית פס
    27/01/2010

אכן, משהו לא תקין,יתכן ואת אלרגית לנוזל הזרע[מה קורה בשימוש בקונדומים?] או יתכן שאת סובלת מתסמונת כאב כלשהי,די נפוץ ויש מה לעשות אך עלייך לפנות למרפאה לטיפול מיני [יש גם דרך קופות חולים] כדי להיבדק ולקבל טיפול עפ"י האבחנה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,

שירן
    27/01/2010

וזה עלול לגרום לבעיות בפוריות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירן

אורית פס
    27/01/2010

לא, תחושת השריפה והכאב בחדירה כשלעצמן לא מעידות על בעיות בפוריות,ובכל מקרה זו עוד שאלה שאם יש ספק לגביה אז כדאי לשאול את הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו