מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בדינמיקה (נראה לי)מלי28/01/2010
אנו נשואים 8 שנים ואוהבים + 2 ילדים בהתחלה הכל היה נפלא אך לאט לאט החשק שלי הלך וירד
בעלי מאוד נמשך אלי ורוצה מאוד לקים יחסים בתדירות גבוהה ומאוד וצה ומשתדל לעשות לי טוב אבל אצלי זה לא עובד...וזה יוצר הרבה מתח ועימותים אני טוענת שהוא לוחץ עלי מתעצבן כשאני מסרבת סופר לי כמה פעמים היינו ביחד בחודש האחרון ועוד...וזה עוד יותר מלחיץ אותי והחשק רק הולך ויורד...הייתי בטפול לפניחצי שנה אחרי שבעלי טען שזה הבעיה שלי ואני טענתי שזה שלו..אבל כדי לרצות אותו הסכמתי המטפלת עבדה קשה כדי לשכנע אותו לעזוב אותי ולא לדבר איתי על הענין כלום ולתת לי את הזמן והאויר שלי בסוף הוא קיבל את זה וזה עבד.....לחודש חודשאח הכל היה טוב והיה נראה כאילו המצב משתפר אבל אחרי חודש ועכשיו אחרי כחצי שנה אנחנו מוצאים את עצמינו בדיוק באותו מצב ואפילו יותר גרוע.. לי אין שום חשק הוא לוחץ....אני מסרבת ....והמעגל ממשיך...(הוא טוען שהוא לא לוחץ ולא מדבר איתי על זה והואלא מבין מה אני רוצה ממנו ואני מרגישה ממנו כן הרבה לחץ.. האם באמת החוסר חשק שלי קשור לזה? או שיש לנו בעיה אחרת? האם יש דרך לצאת מהסחרור הזה? אנחנח שתינו במצוקה ושנינו רוצים לשנות את המצב....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה הודעה
מלי05/02/2010אנו נשואים 8 שנים ואוהבים + 2 ילדים בהתחלה הכל היה נפלא אך לאט לאט החשק שלי הלך וירד
בעלי מאוד נמשך אלי ורוצה מאוד לקים יחסים בתדירות גבוהה ומאוד וצה ומשתדל לעשות לי טוב אבל אצלי זה לא עובד...וזה יוצר הרבה מתח ועימותים אני טוענת שהוא לוחץ עלי מתעצבן כשאני מסרבת סופר לי כמה פעמים היינו ביחד בחודש האחרון ועוד...וזה עוד יותר מלחיץ אותי והחשק רק הולך ויורד...הייתי בטפול לפניחצי שנה אחרי שבעלי טען שזה הבעיה שלי ואני טענתי שזה שלו..אבל כדי לרצות אותו הסכמתי המטפלת עבדה קשה כדי לשכנע אותו לעזוב אותי ולא לדבר איתי על הענין כלום ולתת לי את הזמן והאויר שלי בסוף הוא קיבל את זה וזה עבד.....לחודש חודשאח הכל היה טוב והיה נראה כאילו המצב משתפר אבל אחרי חודש ועכשיו אחרי כחצי שנה אנחנו מוצאים את עצמינו בדיוק באותו מצב ואפילו יותר גרוע.. לי אין שום חשק הוא לוחץ....אני מסרבת ....והמעגל ממשיך...(הוא טוען שהוא לא לוחץ ולא מדבר איתי על זה והואלא מבין מה אני רוצה ממנו ואני מרגישה ממנו כן הרבה לחץ.. האם באמת החוסר חשק שלי קשור לזה? או שיש לנו בעיה אחרת? האם יש דרך לצאת מהסחרור הזה? אנחנח שתינו במצוקה ושנינו רוצים לשנות את המצב....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמלי
אורית פס05/02/2010אינני יודעת באיזה טיפול בדיוק הייתם ומה הכשרתה של המטפלת שעבדה איתכם,הבנתי שהיית לבד בטיפול כי בעלך סבור שהבעיה אצלך,לדעתי גם אם הסמפטום אצלך הרי שהיא משפיעה על שניכם ולכן זו בעיה זוגית ולא רק שלך,כך, שהייתי ממליצה שתפנו יחד לטיפול.
בכל מקרה מה הבנת בטיפול? מדוע לדעתך חלה ירידה בחשק? מדוע השיפור שחל במצב למשך כחודשיים נעצר.? אולי לא לקחתם אחריות להמשיך לתת לנושא עדיפות בחייכם?
ברור שהסיבות למצב לא יכולות להתברר בחילופי מיילים ,והייתי מציע לכם לפנות שוב לטיפול באם אין שיפור למרות נסיונות כנים מצידכם,לאור העובדה שאת מתארת יחסי אהבה ו-2 ילדים אז בהחלט שוה להשקיע בכך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)