מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריחדני28/01/2010
למומחי הפורום שלום,
אני בן 27 ויוצא עם בחורה בת 21 כבר חודשיים בערך. עד ללפני שבוע לא קיימנו יחסי מין כי לטענתה יש לה בעיות באינטימיות, היא אפילו רצתה להפסיק את הקשר אבל אני אמרתי לה שאני מוכן להתקדם איתה לאט ושאני רוצה שהיא תסמוך עלי. חוסר הנסיון שלה די בולט אפילו בדברים טריוויאלים כמו איך להתנשק אך כיוון שהיא רגישה אני מתעזר בסבלנות ומנסה ללמד אותה. לפנייה לא היו לי הרבה קשרים ארוכים ,מתוך בחירה , אבל אני ממש מחבב אותה וגם מתאהב קצת (מה שלא קורה לי כמעט אף פעם). השבוע שכבנו (היא נשארה עם חזיה כי לא הרגישה בנוח) הסקס היה טוב יחסית לשציפיתי ואני מאמין שנוכל לקיים קשר מיני טוב. הבעיה שלי היא בריח של איבר המין שלה שהיה חזק מאוד כמו זיעה ודי דחה אותי ואפילו בבית השחי הרחתי קצת זיעה למרות שהיא מאוד מאוד נקייה ומטופחת. היא ביקשה ממני לרדת לה ולא יכולתי למרות שאני מאוד נהנה לרדת לבחורות.
אני לא יודע מה לעשות, אני מבין שאנחנו בני אדם ויש עניין טבעי של כימייה אבל זה מוזר לי כי אנחנו די מתאימים בכל השאר. מצד שני יכול להיות שיש דרכים רפואיות לפתור את זה (אם זה פטרייה או אולי אם היא צריכה להחליף סבון הגייני ואולי לדאודורנט שונה) אבל אני לא יודע איך לומר כזה דבר בלי לפגוע בה.
מה עלי לעשות והאם יש פתרון לנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח
אורית פס30/01/2010אכן, נושא רגיש שקשה להעלות מחשש לפגוע....אתה מדבר על התנסות חד- פעמית ולא בטוח שגם בהמשך תישאר הבעיה,אם לא יחול שנוי בהמשך אתה יכול בהמשך להזמין אותה למקלחת\אמבטיה משותפת איתך - סה"כ מומלץ לפני יחסי מין אורליים להתחשב בפרטנר ולהקפיד על היגיינה....
אם היא סובלת מפטריה אז יתכן שזו הסיבה לריח חריף וחריג,ורצוי שתפנה לגניקולוג\ית.
מאחר והיא מאד מוצאת חן בעיניך ואתה מעונין להמשיך בקשר ומאחר ואתה מלמד אותה ומוביל את נושא יחסי המין יתכן ולא תהיה ברירה ותצטרך למצוא את הזמן והמילים המתאימות להעלות בעדינות את הנושא,אני לא חושבת שממקום של איכפתיות ורצון טוב שלך היא תיפגע.זוגות מדברים גם על זה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)