בעיה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ?
    נועה
    29/01/2010

שלום לסקסולוגים, זו פעם ראשונה שאני פונה (אולי) לעזרה.
    אינני מקיימת יחסי מין בכלל, לא מחפשת פרטנרים ולא בני זוג.
    אני חשה שלא בנוח עם הגוף שלי- מלבד פנים יפות גופי מלא ויש בו צלוליטיס.
    בנוסף, אני חוששת מלקיים יחסי מין בשל ניסיון מועט מאוד, והפעמים היחידות בהן כן קיימתי- הם לא היו יחסים מלאים. אני די חוששת ופוחדת מאיבר המין ומגודלו.

השנים עברו - ונהייה הדבר קשה. גם כי הפחד והחששות גדלו לאין שעור וגם כי כיום אני בגילי המכובד, אני פוחדת לאכזב את הפרטנר אם ונגיע למצב הזה.

האם אין דרך קלה, לא לפחד, להרגיש בדחף וברצון מיני, ובו בזמן לא להרגיש גם מעין השפלה תוך כדיי.
    ברור לי שמחדירה אינני גומרת כך גם חוסר הרצון שלי להשיגו...
    אני יודעת שאני כנראה מפסידה הרבה בחיים אבל מצד שני, זה מרגיש לי כמו עוול כבד ומשהו מטריד.

אני לא יודעת אם זו אחת הסיבות שבגללן נשארתי רווקה אבל מה שבטוח שזה אכן לא עוזר.

האם יש מצב שביום מן הימים אדע איך להתנסות בכך , באיזה דרכים קלות אחרות ואף אהנה מכך?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ?

הוספת תגובה

• ליעל

אורית פס
    30/01/2010

ראשית,טוב שאת פונה.....וחבל שלא ציימת בת כמה את, לצערי את בתגובת הימנעות מכל קשר זוגי והתנסות מינית וחבל,משום שבהחלט ניתן להתגבר על החרדות וההימנעות,
    לדעתי כדאי לך להיעזר בטיפול מיני שיתן מענה לקשיים בדמוי גוף ולקשיים בבנית קשר זוגי,
    לגבי הפחד מחדירה-קיים טיפול הדרגתי ולא מאיים שבו אשה מתרגלת עם ערכת מרחיבים [או דילטורים] את ענין החדירה,מדובר בתרגול בבית עפ"י הנחיות המטפל\ת מגודל קטן של אצבע ועד גודל אבר מין גברי,בתולות מאבדות בתוליהן בדרך זו כאשר הן מגיעות ל2-3 מרחיבים אחרונים ללא כאב....לחלק מהבנות זו הקלה גדולה.אל תהססי לפנות-ככל שתקדימי לטפל בכך ייטב.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי את תגובתך והשאלה

נועה
    30/01/2010

שלי עד כמה באמת זה חיוני והכרחי לדעתך להתנסות קודם בכל מיני ערכות למינהם ומטפלים במקום יצירת קשר זוגי ובאופן טבעי.

לצורך הבהרה, אינני בתולה ואף היו לי מספר קשרים איניטימיים בעבר (בת 35), אומנם לא יחסים מספקים או חדירות רבות אבל כן.
    מבחינת יצרית קשרים זוגיים- לא זו הבעיה שלי, בסה"כ אני ניראית טוב ואני לא ביישנית.

הנקודה היא מאוד ספציפית ...האם לדעתך שווה שאשקיע כסף בכל מיני עררכות למינהם מאשר לחזור למעגל הדייטים ...שאכן, זמן רב כבר אני לא מצויה שם.

האמת, שלא ברור לי כ"כ עניין ההרחבה (הרי בסופו של עניין, הנרתיק הרי חוזר למקומו ולגודלו הטבעי, לא כן?!).
    ואיך אדע שהחרדה מחדירה היא לא יותר דבר פסיכולוגי שבגללו שנים אני נמנעת?

לא הבנתי את הצעתך. לקחת מטפל מיני?האם מגיעים אתם גם למיטה? ...נראה לי קצת פאתטי, להגיע למצב כזה (בכל זאת, אני לא נראית כ"כ נורא)

מודה לך מראש
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאור ההבהרה שלך

אורית פס
    01/02/2010

אני מסכימה שאת לא זקוקה בהכרח לערכה,אלה יותר בצורך להבין את המניעים שבשלם את נמנעת מיצירת קשרים, וליבון של עוד נושאים שהעלית בשתי התגובות ששלחת,אני מאמינה שלווי מקצועי,ולצורך הענין הכי יתאים מטפל מיני [או לא ] שהכשרתו בתחום הטיפול הנפשי,יעזור בתהליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו