לא נהנית מסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נהנית מסקס
    דיקלה
    09/10/2007

שלום רב,
    שמי דיקלה ואני בת 33 , בציעירותי בגיל 17 בערך גיליתי לראשונה את האורגזמה דרך אוננות. מאחר והגעתי מבית דתי שלא ידע לדבר בחופשיות על נושא המין ועל אוננות שזה הליך טבעי ראיתי בדבר כפשע, ודבר אסור ,באותה תקופה הרגשתי שהצורך לאונן משתלט עליי ופחדתי שזה סטייה אז אילצתי את עצמי להפסיק. מאז ועד היום איני מצליחה להגיע לאורגזמות, אני לא מצליחה לאונן, לא מצליחה לגלות איזו נקודה בדגדגן יכול להביא אותי למצב של הנאה , אני לא מצליחה למצוא את המהירות הנכונה בנגיעה בדגדגן כדי להגיע לסיפוק, אני לא מצליחה להגיע לסיפוק עם בן זוגי, אני לא נהנית בסקס, אני מזייפת הנאה, אני מאוד יבשה מבחינה ווגינאלית עד כדי דם , החדירה הראשונית בכל תחילת סקס מלוווה בכאבים ובאיטיות מבחינת בן זוגי, עשיתי בדיקה אצל הקניקולוג שלי בעניין הדם שיורד לי אחרי הסקס והבדיקה יצאה לי בסדר גמור. אני מנסה לאונן ואני לא מצליחה מה אני יעשה? איך אני מגיעה לידי סיפוק? אף פעם לא התעסקתי בצעצועי מין. אנא עזרו לי אני נואשת.אני רק אוסיף שפעם הייתי מגורה מאוד מעצם גירוי הפטמות ע"י ליקוקים והיום אחרי ניתוח סיליקון בחזה תחושת העצב לא קיימת לכן אין לי ריגוש בחזה. בבקשה עזרו לי אני מתחחננת . תדריכו אותי אל תשלחו אותי לסקסולוגים, אני רוצה עצה בהכוונה, בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נהנית מסקס

הוספת תגובה

• ויוה

יפעת
    09/10/2007

משחק מקדים שיחרור יכוצל לעזור ויברטור רך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנאה מסקס

ד''ר חגית כהנא
    09/10/2007

דקלה היקרה
    בקשת שלא אפנה אותך לסקסולוג ולכן לא אעשה זאת את יודעת שזו אפשרות תמיד.
    כשאני קוראת את מכתבך אני חשה הרבה לחץ.
    עם לחץ פנימי, ולחץ חברתי ותרבותי קשה מאד להגיע לאורגזמה או לחוות כל הנאה אחרת בחיים.
    העצה המרכזית שלי היא להרגע לנסות להנות ממגע ללא נסיון להגיע לאורגזמה אלא להיות בהנאה עצמה.
    ניתן להשתמש בשיטות כמו מדיטציה, דמיון מודרך והרפיה.
    לטעמי באופן עצמאי יהיה קשה....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקלה

מעניין מאד
    09/10/2007

אני חושב שכדאי לשוחח על כך עם בן הזוג,הוא ודאי יבין (לפני חתונה...)
    אורגזמה אינה הכל אך היא שווה הרבה.
    נשים רבות לא מגיעות לשיא בעת קיום יחסי מין -"חדירה" .
    אולי את מצפה למשהו לא ריאלי במצב כ"כ לחוץ.
    אולי זה נשמע נדוש, אבל ניסית להיות רק עם עצמך בלי אף אחד במקום חשוך כשאת יודעת שאין איש (גם לא בן הזוג ) שיפריע,ולגרות את עצמך לאט בכל הגוף במטרה להנות ולאו דווקא למטרת אורגזמה בסוף?
    אם תנסי כמה פעמים באופן כזה אני חושב שתכירי את גופך מתוך רגיעה ותוכלי אולי להתקרב למטרה הסופית.
    אם את רוצה תפני אלי בפרטי ואתן לך רעיונות נוספים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו