מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה ייעוץ...מור04/02/2010
שלום ותודה מראש.
התחתנתי לפני כחודש והפעם הראשונה שקיימתי יחסים זה עם בעלי בליל הכלולות.!
כמובן שבהתחלה חששתי מאוד וזה לא היה קל בכלל זה היה כואב אך ידעתי שכך זה יהיה. לאחר כמה ימים הייתי בטוחה שכאשר שוב נעשה זאת לא יכאב לי כפי שכאב לי בפעם הראשונה אך לצערי נוכחתי לדעת שזה כואב שוב..לא אותו הדבר אך זה לא קל ונוח. כיום חודש אחרי אנחנו מקיימים יחסים אך ללא חדירה מלאה, אני לא מצליחה ,אני מרגישה מעין כאב משהולא נעים כזה.אך לא כואב ברמות מטורפות.
שאלתיהיא זה האם יתכן שהכאב הזה שאני מתארת נובע מפחד שלי ולכן אני לא מאפשרת חדירה מלאה כיוון שאני חוששת מהכאב אז אני לא מרפה את השיר או שהאם חלילה יש לי בעיה אחרת ועליי להיבדק?!
אשמח לתגובה מהירה הנושא מאוד מלחיץ אותי.
ושאלה נוספת אם כבר הגעתי לכאן,
האם ניתן להיכנס להריון ללא חדירה מלאה אך כאשר גומרים בפנים כמובן?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור
אורית פס06/02/2010נתחיל מהסוף- כן, אפשר להיכנס להריון גם אם החדירה היתה חלקית ןחדר נוזל זרע לנרתיק.
מאחר וקיימת אי נוחות ,מעט כאב או פחד מפני הכאב בנסיונות חוזרים לממש יחסי מין עם חדירה הרי שיש בעיה שכדאי לבדוק באופן מקצועי,לא אמור לכאוב ביחסי מין ,ובעבודתנו אנו נתקלים במצבים של תסמונות כאב שונות וברמות חומרה שונות,אל תתביישי לדבר על כך עם הגניקולוג \ית שלך,או\ו לפנות למרפאה לטיפול מיני בה יש צוות רב-מקצועי שיתן מענה להיבטים השונים ,הן הרפואי\פיזי והן זה הקשור להשבת יכולת ההנאה מיחסי מין. בכל אופן אין לך מה להילחץ,קשיים אלו מוכרים ויש מה לעשות . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)