חוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק
    נשואה טרייה
    04/02/2010

שלום לכל המומחים.
    אני בחורה בת 25 נשואה 3 חודשים לבן הזוג שלי ב-5 שנים האחרונות.
    בשנים הראשונות של הזוגיות שלנו היו לנו חיי סקס נפלאים, אך משהו קרה בשנה האחרונה משהו שבא מהצד שלי. אני מרגישה שהחשק שלי פשוט נעלם אני עושה עם בעלי סקס בכדי לרצות אותו וזה עושה לנו רע מאוד בחיים המיניים. יש לציין שמידי פעם יש לי כאבים בעת קיום היחסים. אני מאוד הודה לכם אם תעזרו לי מכיוון שאני לא מוכנה לוותר על חיים מיניים בגיל כזה,
    דבר נוסף אני חייבת לציין שיש לנו מערכת יחסים נפלאה ופתוחה אנחנו מדברים על הכל ומקווים שנוכל להתגבר על המשוכה הנ"ל.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• חוסר חשק

אורית פס
    04/02/2010

אני מאמינה שתוכלו להתגבר על הקושי שעלה בשנה האחרונה, יש מקום ראשית דבר לברר את מקור הכאב שאת חווה לעיתים בעת יחסי המין,האם יש אפשרות שזוהי גם הסיבה לירידה בחשק המיני.?
    מאחר והקשר ביניכם טוב והתקשורת פתוחה ואתם מדברים על הכל,נסו להעלות מחשבות ורעיונות לשיפור המצב, מה השתנה בשנה האחרונה בחייך,בחייכם שאולי השפיע על החשק? יתכן שאחד השינויים הדרמטיים שגם השפיעו על החשק זה דווקא הנישואים שמייצג דרגת מחויבות גבוהה מה שמגביר בטחון ריגשי מצד אחד אך לעיתים מוריד את רמת התשוקה מצד שני,וכך קורה שכשבן הזוג "בטוח" ומובן מאליו יש פחות משיכה כלפיו.
    מאחר וזה מציק לך ולשניכם - כנראה תמצאו ת'דרך-ואם לא -אז תמיד אפשר לפנות לייעוץ מקצועי. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו