שפיכה מהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מהירה
    אוהד
    07/02/2010

אני בן 25, דתי, +ילד, נשוי כ 3 שנים, יש לי שפיכה מהירה בערך עד כדקה מרגע החדירה (בעיה זו היא מיום נישואי-לפני נישואי לא קיימתי יחסי מין), לפני כשבועיים הלכתי לאורולוג בעל מרפאה לתפקוד מיני והוא נתן לי כדורים בשםfluoxetine אך אני חושש ליטול אותם כי קראתי שיש להם כך מיני תופעות לוואי. שאלותי: 1. עד כמה שכיחות התופעות לוואי הללו. 2. הרופא הנ"ל פקפק בשיטות התרגול של הפסקה וכד' , רציתי באמת לדעת עד כמה הם מועילות, והאם יתכן לפתור את הבעיה לגמרי לפי שיטות התרגול למיניהם. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מהירה

הוספת תגובה

• תרגיע ,,,

בני - ילד טוב
    08/02/2010

אם אתה בחור בריא אז מה שיקרה לך,
    החכמה היא בפעם השנייה, לעשות הפסקה להמשיך בשאר הדברים שיכולים לשפר את הקשר,
    ואז לגשת לסיבוב שני,
    כעת תוויכח שלוקח לך יותר זמן, ועם הזמן וההרגל זה השפיכה תהייה מאוחרת יותר,
    וייתכן אפי' שזה יילך לכיוון של שפיכה מעוכבת, אבל עם סבלנות ושיתוף האשה חייך ישתפרו, ולא צריך כדורים ושאר מרעין בישין,
    אתה יכול גם לעשות הפסקה של יום או יומיים כמה שנראה לכם מתאים, והכי חשוב שהכל יהיה בהסכמה ובלי לחץ,
    ב ה צ ל ח ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

אוהד
    08/02/2010

לא הבנתי, מה קורה בקשר לתופעות לוואי מהכדורים, ומה הם העצות שלך הייתי שמח לקבל תשובה מקצועית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת

ד''ר חגית כהנא
    10/02/2010

לצערי יש אורולוגים שאינם מבינים שיש קשר בין הגוף והנפש ולא כל דבר אפשר וצריך לפתור ע"י תרופות. שפיכה מוקדמת אינה בעיה רפואית וניתן לפתור אותה ע"י שיחות, תרגולים ולעיתים גם תרופות לפרק זמן כזה או אחר.
    פנה למטפל מיני מוסמך רצוי רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו