האש דעכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האש דעכה
    נופר
    08/02/2010

שלום, אני בת 24 וחברי בן 25. לי ולבן זוגי היו יחסי מין מעולים ב 5 שנים שאנחנו יחד. בחודשיים האחורנים אני מרגישה שהאש דעכה, מצידו. ניסתי לדבר איתו על הנושא והוא הסביר שהוא אוהב אותי ונמשך אליי אבל אין לו את הוואו שהיה לו פעם, הוא הסביר את זה באנלוגיה לאוכל- בטענה שאם אתה אוכל את אותו אוכל כל יום אז אתה כבר רגיל אליו.
    אני מבינה למה שהוא מתכוון, אבל עדיין זה לא סותר את העודה שאני פגועה. אנחנו רוצים להתחתן שנה הבאה, אך הדבר מעלה בי ספקות..אם עכשיו הוא רגיל אליי ואין לו וואו מה יהיה בעתיד?? אני בחורה יפה ומאוד מטופחת כך שחיצונית אני לא רואה משהו שיגרום לו ליהמשך אליי פחות מבעבר.
    מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לו לחשוק בי שוב? אולי לקיים פחות יחסי מין? איך אומר לו לא לקיום יחסי מין כדי שבעתיד זה יקרב אותו אליי מבלי שיפגע.. ובגלל שאני כרגע פגועה קשה לי להנות מהיחסים המיניים איתו. מה אפשר לעשות? האם העובדה שהוא צופה בפורנו יכולה להסביר את העניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האש דעכה

הוספת תגובה

• אש

ד''ר חגית כהנא
    10/02/2010

5 שנים ביחד הם פרק זמן לא קצר. מחקרים מדברים על וואו של 3 חודשים.
    בהנחה שאתם אוהבים זה את זו הלחץ והעלבון לא יועילו אלא ניסיון לעשות דברים נחמדים ביחד אולי כאלו ששעשעו אתכם מאוד בעבר - לאו דוקא דברים מיניים.
    פורנו היא דרך קלה לסיפוק מיני. לעיתים יש סקרנות כל זמן שלא מדובר בהתמכרות זהו שעשוע אפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו