בתולה בת 24

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתולה בת 24
    בתולה בת 24
    09/02/2010

אני בחורה בת 24 ועדיין בתולה. מעולם לא היה לי קשר רציני וזו הסיבה שהגעתי למצב הזה.
    חשוב לציין שאני נראית טוב מאוד, בחורים מתחילים איתי כל הזמן ואני מקבלת המון תגובות טובות על המראה החיצוני שלי. אני קצת בררנית ושוללת מהר מדיי בחורים, בדר"כ על מראה חיצוני. משיכה זה דבר שהוא מאוד חשוב לי.
    עצם העובדה שאני בתולה קצת חורה לי ואני מרגישה שזה הורס לי בקשרים עם בחורים.
    כשהם שומעים את זה, הם קצת נרתעים, אמנם הם לא מודים בזה אבל כך אני מרגישה.
    אני לא מעוניינת לשמור את עצמי עד לחתונה או משהו בסגנון וזה ברור לי שכשיהיה לי קשר רציני, אני אעשה זאת.
    הדילמה שלי היא האם לחכות לאחד או פשוט "להיפטר" מזה, אני מרגישה שזה חוסם אותי.
    ודבר נוסף, האם זה באמת משהו שמרתיע בחורים? האם בחור ישלול מישהי חכמה שנראית טוב רק בגלל דבר כזה?
    אשמח לקבל תגובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתולה בת 24

הוספת תגובה

• ואני מכיר הרבה בחורים

עידן מיליצ'ר
    09/02/2010

שהיו שמחים להיות אלו שיזכו להיות הראשונים שלך. את ההחלטה מי, מתי ואיפה, את אמורה להחליט. האם אין לך פחד מיחסי מין? האם את משתמשת בטמפונים?

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי שום פחד

בתולה בת 24
    09/02/2010

פשוט לא היה לי קשר רציני וזו הסיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו