טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בחורה בת 24 ועדיין בתולה. מעולם לא היה לי קשר רציני וזו הסיבה שהגעתי למצב הזה. חשוב לציין שאני נראית טוב מאוד, בחורים מתחילים איתי כל הזמן ואני מקבלת המון תגובות טובות על המראה החיצוני שלי. אני קצת בררנית ושוללת מהר מדיי בחורים, בדר"כ על מראה חיצוני. משיכה זה דבר שהוא מאוד חשוב לי. עצם העובדה שאני בתולה קצת חורה לי ואני מרגישה שזה הורס לי בקשרים עם בחורים. כשהם שומעים את זה, הם קצת נרתעים, אמנם הם לא מודים בזה אבל כך אני מרגישה. אני לא מעוניינת לשמור את עצמי עד לחתונה או משהו בסגנון וזה ברור לי שכשיהיה לי קשר רציני, אני אעשה זאת. הדילמה שלי היא האם לחכות לאחד או פשוט "להיפטר" מזה, אני מרגישה שזה חוסם אותי. ודבר נוסף, האם זה באמת משהו שמרתיע בחורים? האם בחור ישלול מישהי חכמה שנראית טוב רק בגלל דבר כזה? אשמח לקבל תגובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד