מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יכולה להיות הבעיהליאל10/10/2007
אני בחורה כבר בת 20 בתולה ,יש לי בעיה מאוד גדולה בכל הנוגע לסקס ,כל פעם שאני מכירה משהו והוא רק מראה לי טיפה שהוא מעוניין לשכב אתי בשלב מתקדם אני ישר חשה שהוא מעוניין להשכיב אותי ותו לא לדוגמא הכרתי משהו בערך 3 ימים והוא שלח לי הודעה אני מחכה לרגע בו אניח את שפתי על גופך ,זה דחה אותי והגעיל אותי ,האם המשפט הזה באמת חריג או שרק אני עושה ממנו כזה ,יש לציין שכבר בפגישה הראשונה הוא רצה לנשק אותי ,כשאני רואה סרטי פורנו אני שואלת את עצמי איך אוכל לעשות שבר כזה זה נראה לי ממש ממש מביך ,איך מתגברים על הבושה? , יש משהו בעבודה שלי שממש מוצא חן בעיניי איך אני יכולה לזרז עינינים?, אני אציין שיש לי בעיה מאוד קשה עם בחורים שלא נראים ממש טוב אני פשוט נגעלת לנשק אותם ואני לא מרגישה כלל משיכה אני אפילו לא מדציינת את עצמי מתנשקת במצבים כאלו ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה
ליאל12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה פוסח עלי
ליאל12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יכולה להיות הבעיה..
ד``ר עידן מיליצ`ר14/10/2007אני לא יודע להגיד, אך האם חשבת לפנות לייעוץ מקצועי?
!עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל שלום
ד''ר חגית כהנא15/10/2007אינני יודעת מאיזה רקע ומה החינוך שקבלת
סרטי פורנו אינם מציגים את החיים והקשרים האמיתיים
כאשר אנשים מכירים והם מעונינים בקשר אמיתי יש הדרגתיות בקשר
קודם מכירים אח"כ מתחילים לגעת ורק אח"כ מתחילים לדבר על יחסי מין בעיקר אם מעולם לא קיימת יחסי מין
העובדה שאחרי 3 ימים את מקבלת SMS מהסוג שתארת מעידה על רצון לגעת אך בודאי לא על רגישות רבה כלפייך.
את צעירה ומעסיקה את עצמך רבות בנושא המיניות וזה טבעי.
לטעמי עליך לחפש קשר נעים שבו תרגישי נינוחה ואם תהיי קשובה לעצמך תדעי מתי מתאים לקיים יחסי מין
העובדה שאינך נמשכת לגברים שאינם נאים? מה הבעיה עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)