מה יכולה להיות הבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יכולה להיות הבעיה
    ליאל
    10/10/2007

אני בחורה כבר בת 20 בתולה ,יש לי בעיה מאוד גדולה בכל הנוגע לסקס ,כל פעם שאני מכירה משהו והוא רק מראה לי טיפה שהוא מעוניין לשכב אתי בשלב מתקדם אני ישר חשה שהוא מעוניין להשכיב אותי ותו לא לדוגמא הכרתי משהו בערך 3 ימים והוא שלח לי הודעה אני מחכה לרגע בו אניח את שפתי על גופך ,זה דחה אותי והגעיל אותי ,האם המשפט הזה באמת חריג או שרק אני עושה ממנו כזה ,יש לציין שכבר בפגישה הראשונה הוא רצה לנשק אותי ,כשאני רואה סרטי פורנו אני שואלת את עצמי איך אוכל לעשות שבר כזה זה נראה לי ממש ממש מביך ,איך מתגברים על הבושה? , יש משהו בעבודה שלי שממש מוצא חן בעיניי איך אני יכולה לזרז עינינים?, אני אציין שיש לי בעיה מאוד קשה עם בחורים שלא נראים ממש טוב אני פשוט נגעלת לנשק אותם ואני לא מרגישה כלל משיכה אני אפילו לא מדציינת את עצמי מתנשקת במצבים כאלו ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יכולה להיות הבעיה

הוספת תגובה

• למה אין תגובה

ליאל
    12/10/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה פוסח עלי

ליאל
    12/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה יכולה להיות הבעיה..

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/10/2007

אני לא יודע להגיד, אך האם חשבת לפנות לייעוץ מקצועי?
    !עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאל שלום

ד''ר חגית כהנא
    15/10/2007

אינני יודעת מאיזה רקע ומה החינוך שקבלת
    סרטי פורנו אינם מציגים את החיים והקשרים האמיתיים
    כאשר אנשים מכירים והם מעונינים בקשר אמיתי יש הדרגתיות בקשר
    קודם מכירים אח"כ מתחילים לגעת ורק אח"כ מתחילים לדבר על יחסי מין בעיקר אם מעולם לא קיימת יחסי מין
    העובדה שאחרי 3 ימים את מקבלת SMS מהסוג שתארת מעידה על רצון לגעת אך בודאי לא על רגישות רבה כלפייך.
    את צעירה ומעסיקה את עצמך רבות בנושא המיניות וזה טבעי.
    לטעמי עליך לחפש קשר נעים שבו תרגישי נינוחה ואם תהיי קשובה לעצמך תדעי מתי מתאים לקיים יחסי מין
    העובדה שאינך נמשכת לגברים שאינם נאים? מה הבעיה עם זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו