חוסר תשוקה ביחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תשוקה ביחסים
    אנונימית
    11/10/2007

שלום,
    אני נמצאת במערכת יחסים שלוש שנים עם בן זוגי, אנחנו בני 25, הבעיה שבזמן האחרון אולי אפילו בשנה האחרונה, אין לי חשק מיני בכלל, אני מאוד אוהבת אותו והוא אותי, יש לנו תמיכה הדדית ויחס חם, אך כשזה מגיעה ליחסים אינטימיים, אני כבר לא מרגישה תשוקה כלל, כאילו זה לא גורם לי הנהה ותחושה של תשוקה חזקה.
    חשוב לציין שאני גדלתי בלי אבא והוא מבחינתי מייצג את ה"אבא" החסר שהיה מהבחינה שהוא כמו קיר מגן, אבל שוב הייתה איי שם תשוקה.
    לפני שנה עברתי הפלה מלאכותית, שכנראה גם זה השיע המון.
    האם מישהו יכול להמליץ לי איך אנחנו יכולים להחזיר ליחסים תשוקה ומשיכה מנית???
    זה מייאש לפעמים מאוד, כי סה"כ אנחנו אוהבים זה את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תשוקה ביחסים

הוספת תגובה

• ענית בעצמך לבעיה

eri
    11/10/2007

כפי שכתבת, את רואה בו "אב" ולא מאהב. כלומר לא נמשכת אליו. לצערי, כל מה שאת יכולה לעשות, זה להפרד ממנו.
    בהצלחה, eri

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ממש אבל ממש לא מקצועית תודה

אנונימית
    14/10/2007

אם לא הייתי מקבלת תשובה מפורום אחר של סקסולוגיה(תשובה הגיונית ותשובה של רופא אמיתי) הייתי חושבת שמזל שלא הלכתי אף פעם לסקסולוג ויותר גרוע מזה שלא שילמתי כסף, התשובה שלך שווה לתשובה של רופא שאומר לפציאנט שלו, "אתה חולה ואין מה לעשות" אף רופא לא יגיד דבר כזה, תמיד ינסו לטפל, יותר לא אפנה לפורום הזה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית - שימי לב!!!

ד''ר חגית כהנא
    15/10/2007

התשובה שנתנה לך בפורום נתנה ע"י קורא אנונימי שביטא את דעתו אני אכן מסכימה שתגובתו אינה מקצועית.
    תשובות של מנהלי הפורום מצוינות עם שם מלא וצבע כחול!!!
    האם תמיד את מגיבה בתקפנות כזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו