מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תשוקה ביחסיםאנונימית11/10/2007
שלום,
אני נמצאת במערכת יחסים שלוש שנים עם בן זוגי, אנחנו בני 25, הבעיה שבזמן האחרון אולי אפילו בשנה האחרונה, אין לי חשק מיני בכלל, אני מאוד אוהבת אותו והוא אותי, יש לנו תמיכה הדדית ויחס חם, אך כשזה מגיעה ליחסים אינטימיים, אני כבר לא מרגישה תשוקה כלל, כאילו זה לא גורם לי הנהה ותחושה של תשוקה חזקה.
חשוב לציין שאני גדלתי בלי אבא והוא מבחינתי מייצג את ה"אבא" החסר שהיה מהבחינה שהוא כמו קיר מגן, אבל שוב הייתה איי שם תשוקה.
לפני שנה עברתי הפלה מלאכותית, שכנראה גם זה השיע המון.
האם מישהו יכול להמליץ לי איך אנחנו יכולים להחזיר ליחסים תשוקה ומשיכה מנית???
זה מייאש לפעמים מאוד, כי סה"כ אנחנו אוהבים זה את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענית בעצמך לבעיה
eri11/10/2007כפי שכתבת, את רואה בו "אב" ולא מאהב. כלומר לא נמשכת אליו. לצערי, כל מה שאת יכולה לעשות, זה להפרד ממנו.
בהצלחה, eri* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ממש אבל ממש לא מקצועית תודה
אנונימית14/10/2007אם לא הייתי מקבלת תשובה מפורום אחר של סקסולוגיה(תשובה הגיונית ותשובה של רופא אמיתי) הייתי חושבת שמזל שלא הלכתי אף פעם לסקסולוג ויותר גרוע מזה שלא שילמתי כסף, התשובה שלך שווה לתשובה של רופא שאומר לפציאנט שלו, "אתה חולה ואין מה לעשות" אף רופא לא יגיד דבר כזה, תמיד ינסו לטפל, יותר לא אפנה לפורום הזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית - שימי לב!!!
ד''ר חגית כהנא15/10/2007התשובה שנתנה לך בפורום נתנה ע"י קורא אנונימי שביטא את דעתו אני אכן מסכימה שתגובתו אינה מקצועית.
תשובות של מנהלי הפורום מצוינות עם שם מלא וצבע כחול!!!
האם תמיד את מגיבה בתקפנות כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)