לא מצליחה להתגבר על המבוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להתגבר על המבוכה
    לי
    17/02/2010

אני מאוד רוצה לקיים יחסי מין איתו אבל אני פשוט לא מצליחה להתגבר על המבוכה והביישנות.אני מבינה שאצלי זה נובע מחוסר בטחון עצמי שנגרם כתוצאה מהתעללות מילולית ופיזית בילדות.הוא מעולם לא לחץ עליי הוא דואג להחמיא לי באופן תמידי והוא מצליח להתרגש ממני גם בלי יחסי מין למזלי הרב.הוא באמת מדהים בכל מה שנוגע לזה.אני רוצה אותו אבל פוחדת מעצמי.שאעשה משהו הוא יגעל ממני ויעיף אותי לכל הרוחות.אני פוחדת פחד מוות ממה שיחשוב עליי אז אני נמנעת לחלוטין ממגע.אני לא מצליחה להתגבר על זה ואני די סובלת מהעניין,אני בטוחה שגם הוא.
    אין סיכוי שאני אלך לפסיכולוג אני לא מאמינה בזה.(מניסיון)איך בכל זאת אוכל להתגבר על החששות האלו?תודה מראש לעוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה

לי
    18/02/2010

help?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי

אורית פס
    20/02/2010

את מתארת תגובת הימנעות חזקה מיחסי מין [לא ציינת בת כמה את, והאם יש ניסיון קודם או לא ].
    חבל שאת לא מאמינה בטיפולףואגב בשאלתך זו אלינו את הרי גם פונה לאנשי טיפול, רק שלצערי לא אוכל לעזור דרך המחשב בבעיה הלא פשוטה שאת מתארת, ניתן לעזור לך ,אך יהיה יעיל לעשות זאת במסגרת טיפול שיעמיק בהבנת הבעיה ויציע כלים לשנוי,נסי להרפות מחוסר האמון שלך בטיפול ,תני לזה צ'אנס -הרי את מאד סובלת....והימנעות כזו עלולה לחבל בזוגיות.
    אם תחשבי מחדש על אופצית טיפול הרי שעזרתי בצעד הראשון,
    לפעמים צריך להעז במקומות חדשים ומאיימים,אם בטיפול ואם ביחסי מין,תעזי-תרוויחי. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו