כשאין זיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשאין זיקפה
    אלין
    17/02/2010

היי,
    אני בת 23 ושכבתי עם מישהו ולא עמד לו!!
    בחיים שלי לא הייתי במצב כזה ואין לי מושג למה ואיך זה קרה..אני ממש בלחץ וחושבת כל הזמן מאז שאולי משהו לא בסדר בי ושאני לא מספיק מושכת..הבחור בן 30 בערך ועקרונית לא צריכה להיות לו בעיה..מדוע זה קורה? שמעתי על חרדת ביצוע אבל לא נראה לי שיש לו משהו כזה..הוא לא חסר בטחון בכלל..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כשאין זיקפה

הוספת תגובה

• אין קשר בין חרדת ביצוע לביטחון עצמי

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/02/2010

אין לך מה להיות בלחץ! מספיק שהוא בלחץ ולכן לא עמד לו! אז עכשיו גם את תהיי בלחץ?! נו מה יהייה? :-) אני לא מכיר אותך אבל זה בטח בגלל שזה הפוך! הו אכ"כ נמשך ורצה אותך ש.....לא עמד לו! ולא בגלל בעיה עקרונית, בגלל שאת מושכת אותו! וזה מעשי!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התגובה !!

אלין
    18/02/2010

דבר שני הרגעת אותי קצת כי הדברים שאמרת די תואמים למה שהוא אמר..כאילו כל שניה הוא אמר לי שאני הילדה הכי יפה שהוא ראה ושאני סקסית בטירוף ובלה בלה...מצד שני קצת התרגשתי כי זאת היתה פעם ראשונה ששכבנו והייתי קצת קפואה ולא מלאת בטחון..יכול להיות שאם הייתי משתחררת יותר זה לא היה קורה?אוף זה היה המצב הכי מביך בעולם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו