טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי שאלה. האם זה נורמלי פעם בחודשיים לראות קליפים של בחורות מתנשקות וחשופות חזה באינטרנט. אני לא רואה בכלל פורנו קשה, זה לא מגרה ומגעיל. השאלה אם זה שאני רואה קליפים של בחורות מתנשקות לא הופך אותי לבן אדם פחות טוב. בנוסף , מה התורה אומרת בנושא זה? האם מותר לראות לפי התורה או לא? (אני לא דתי, אלא חילוני לגמרי, סתם מסקרן אותי). מה שקורה , באותו הרגע הדבר מגרה אותי ומהנה אך לאחר מכן יש לי הרבה חרטות ומתחים. איך אוכל להמינע לזה לגמרי לתמיד? יש שיטות מומלצות להימנעות?
תודה יונתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהחלט נורמלי לצפות בסרטים שבהם דימויים מיניים מעוררים והתכיפות בה אתה צופה אקראית,כך שאין נזק למעט התחושות הקשות שלך סביב זה. בקרב דתיים לא נהוג לצפות בחומרים ארוטיים ,והתורה מן הסתם לא אמרה דבר על סרטים אך ההלכה אוסרת על "שפיכת זרע לשווא" ודתיים אמורים להימנע מאוננות. מאחר ואתה חילוני עצתי שתהנה ללא חרטות והתיסרות מצפונית ,אתה יכול לפנטז בראש תמונות מגרות אם כך יהיה לך קל יותר, ולסיכום,אתה מגיב כפי שכל גבר בריא היה מגיב,ואין לך מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד