כאבים בעת חיכוך שגורע הנאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעת חיכוך שגורע הנאה
    יעלי
    19/02/2010

שלום..
    באחת מתשובותיה של אורית פס לאחת הפונות שפנתה לגבי כאבים בחדירה ציינה אורית כי "תסמונות כאב שונות וברמות חומרה שונות,.... לפנות למרפאה לטיפול מיני בה יש צוות רב-מקצועי שיתן מענה להיבטים השונים ,הן הרפואי\פיזי והן זה הקשור להשבת יכולת ההנאה מיחסי מין. בכל אופן אין לך מה להילחץ,קשיים אלו מוכרים ויש מה לעשות ..."
    אני בת 25 מטופלת במרפאה לטיפול מיני בביה'ח מאיר כ''ס בבעיית וגיניסמוס..
    לשמחתי די מזמן הצלחתי לקיים חדירה מלאה עם בעלי אולם אין חיכוך בעת החדירה שיביא אותנו לסיפוק מיני..
    עד כה נהנתי מגירוי הדגדגן (יצאנו 6 שנם לפני שנישאנו) ..יש לי כאבים בזמן החיכוך..כאב שמטריד אותי מאוד ומונע ממני לקיים יחסים מלאים עם בעלי ..מה שגורם לתסכולים חזקים מאוד בזוגיות בכלל ולכל אחד בנפרד... במרפאה מגדירים את כאביי כ "כאבים מדומים" הסקסולוגית שמטפלת בי טוענת שיש לי פחד פסיכולוגי ..סוד גדול שאיני מספרת שהיא חייבת לגלות שממנו נובע הכאב-אבל זה ממש לא נכון כי- באמת כואב לי !!!!!!!! בבקשה בבקשה אני מתחננת שתעזרו לי למצוא פתרון ..למי אוכל לפנות ???

אני ממש על סף ייאוש כי הטיפול נמשך ונמשך...ואני תקועה ס ת ם ~!!!!!!!! יש חדירה אך אין הנאה ואני כבר מתחילה לחשוב שאני כבר לא אעשה חדירה בחיים!!! ויש לנו רצון עז לילדים....

אשמח לתשובה.. בתודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליעלי

אורית פס
    20/02/2010

הנה אנחנו שוב נפגשות ומקוה שתשובתי תעזור לך.
    את לא מדמיינת את הכאב וצר לי לשמוע שכך אומרים לך,אותו כאב בזמן חדירה יתכן שנובע מיובש וגינלי פשוט ויתכן שמדובר בוסטבוליטיס [בנוסף לוגיניסמוס ממנו כבר החלמת ] שזה השם הרפואי המתאר כאבים בזמן חדירה,אז מהקל לכבד כדאי ראשית להיעזר במסכך מתאים בזמן יחסי מין ולבחון האם יש הטבה,הקפידי לא לכווץ את שרירי רצפת האגן שגם יכול להגביר את הכאב,ואולי נשארה לך תגובת כיווץ מימי הוגיניסמוס. באם לא מועיל ואת חשה שלט מתייחסים בהבנה לתלונותייך,ראשית פתחי זאת עם המטפלת ,או בקשי לעבור לאיש צוות אחר או פני לגורם מקצועי אחר.
    יש מקרים של וגיניסמוס ווסטבוליטיס בו זמנית וכעת נותרו הכאבים,זה סבל רב אך יש מה לעשות וראשית דרושה אבחנת מומחה בבדיקה גניקולוגית פשוטה ואז טיפול בהתאם, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו