שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    רמי
    19/02/2010

אני סובל מזה כחצי שנה מחום בלתי מוסבר בגוף (אין חום טבעי בבדיקה במדחום ) וזה ממש משגע אותי .
    החום בא והולך .
    העניין הוא שכאשר אני גומר אני מרגיש 2 דברים - כאבים קלים באזור המדובר שמלווים אותו כל היום והחום מתגבר בשעות שלאחר מכן .
    יש לציין שלפני כחצי שנה התחילה תופעה של ריבוי שתן שהלכה ופחתה ולאחר צילומים שעשיתי דרך הפנייה מאורלוג הכל תקין .
    יש לציין שאני בן 45 .

אשמח לדעת מה לעשות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• לרמי

אורית פס
    20/02/2010

אכן ידועה תופעה של כאבים שונים תוך כדי התעוררות מינית או אורגזמה והיא נפוצה יותר בקרב גברים.
    עצתי לך לפנות לאורולוג אוגניקולוג ס שהם גם סקסולוגים [מידע תמצא באתר איט"ם ] בפניה חוזרת בה תרוכז כל האינפורמציה הרפואית הנדרשת ותופנה להמשך בדיקות עפ"י הצורך,אין מקום לדאגה אך יש מקום לבדיקה נוספת במקום בו קל יותר הן למטופל והן למטפל להיכנס לפרטי פרטים של התופעה והשפעתה על התפקוד המיני.
    אתה מתאר כמו גלי חום האופיניים לנשים בגיל המעבר, כ-5% מהגברים סובלים מתסמינים של גיל המעבר בד"כ בגיל מבוגר יותר מ-45,אצל גברים זה נקרא אנדרופאוז [בניגוד למנופאוז אצל נשים ].
    משום שאתה סובל גם מכאבים בנוסף לחום ואינני יודעת מה דווח לאורולוג [והאם האורולוג בעל ניסיון במצבים כאלו] אני מציעה לך המשך בירור ובמסגרת של מרפאה לטיפול מיני דווקא, כאלו קיימות בבתי חולים רבים,תלוי באיזו קופה אתה מבוטח. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו