מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מהירהאדם20/02/2010
אני בן 55 עם בריאות פיסית ונפשית מצוינת, יש לי מערכת יחסים אוהבת וארוכה עם בת זוג נהדרת. מאז ומתמיד היתה לי שפיכה מהירה (כמה שניות לאחר החדירה), רק עם בת זוגי הנוכחית ולא עם אף אחת קודם אני מצליח להגיע ל 30 שניות לערך, אני דואג לכך ובת זוגי מגיעה לאורגזמה עוצמתית ואין לה תלונות. יש לי חוסר סיפוק מכך שאני מצפה לזיקוקי דינור וחווה זיקוקון לכל היותר.. מעבר לכך יש לי ירידת אנרגיה אחרי ה"אורגזמה" שמתבטאת ברצון עז לישון, אני מפחד לקחת תרופות כימיות שאולי יאלצו את הגוף למשהו שהוא לא רגיל אליו. האם ככה גופי בנוי ועלי להשלים עם המצב? אני מודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכול להגיד לך
ירדן22/02/2010אינני דוקטור ואין לי תואר אך אני יכול לומר לך שלאחר קיום יחסי מין הגוף עייף ומותש וזה נורמאלי לחלוטין. להיות ישנוני אחרי סקס או אורגזמה (אפילו לבד) היננו דבר המאפיין את רוב בני האדם אם לא את כולם.
ובקשר לניסיון לקחת חומרים על מנת שיפור פעולותיך במהלך קיום יחסי מין והרגשת ה"זיקוקין" זו אופציה שכדאי לשקול ואף לנסות פעם אחת. אם תתאכזב תוכל להפסיק ואם תרגיש יותר טוב ושזה עוזר לך לא תתחרט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירה
ד''ר חגית כהנא23/02/2010
מאחר והשפיכה המהירה היא עם בת זוגך הנוכחית ולא עם נשים קודמות שווה להבדק אצל אורולוג ולגשת למטפל מיני.
נשמע שאתה דואג לרווחתה אך אתה לא מסופק יתכן שלמערכת היחסים יש השפעה על התפקוד ושווה לברר זאת כדי לשפר את המצב ואפשר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)