שפיכה מהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מהירה
    אדם
    20/02/2010

אני בן 55 עם בריאות פיסית ונפשית מצוינת, יש לי מערכת יחסים אוהבת וארוכה עם בת זוג נהדרת. מאז ומתמיד היתה לי שפיכה מהירה (כמה שניות לאחר החדירה), רק עם בת זוגי הנוכחית ולא עם אף אחת קודם אני מצליח להגיע ל 30 שניות לערך, אני דואג לכך ובת זוגי מגיעה לאורגזמה עוצמתית ואין לה תלונות. יש לי חוסר סיפוק מכך שאני מצפה לזיקוקי דינור וחווה זיקוקון לכל היותר.. מעבר לכך יש לי ירידת אנרגיה אחרי ה"אורגזמה" שמתבטאת ברצון עז לישון, אני מפחד לקחת תרופות כימיות שאולי יאלצו את הגוף למשהו שהוא לא רגיל אליו. האם ככה גופי בנוי ועלי להשלים עם המצב? אני מודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מהירה

הוספת תגובה

• אני יכול להגיד לך

ירדן
    22/02/2010

אינני דוקטור ואין לי תואר אך אני יכול לומר לך שלאחר קיום יחסי מין הגוף עייף ומותש וזה נורמאלי לחלוטין. להיות ישנוני אחרי סקס או אורגזמה (אפילו לבד) היננו דבר המאפיין את רוב בני האדם אם לא את כולם.
    ובקשר לניסיון לקחת חומרים על מנת שיפור פעולותיך במהלך קיום יחסי מין והרגשת ה"זיקוקין" זו אופציה שכדאי לשקול ואף לנסות פעם אחת. אם תתאכזב תוכל להפסיק ואם תרגיש יותר טוב ושזה עוזר לך לא תתחרט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה

ד''ר חגית כהנא
    23/02/2010

מאחר והשפיכה המהירה היא עם בת זוגך הנוכחית ולא עם נשים קודמות שווה להבדק אצל אורולוג ולגשת למטפל מיני.
    נשמע שאתה דואג לרווחתה אך אתה לא מסופק יתכן שלמערכת היחסים יש השפעה על התפקוד ושווה לברר זאת כדי לשפר את המצב ואפשר!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו