סקס וחשק מיני בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס וחשק מיני בהיריון
    אלמונימית
    21/02/2010

שלום רב,
    אני נמצאת בסוף חודש רביעי להריוני והחשק הימני שלי גבוה מאוד בניגוד לשליש הראשון של ההיריון...
    העניין הוא שכבר כמה זמן בעלי לא מראה רצון או משיכה אלי ואתמול עשינו סקס אחרי חודש נראה לי !!!!!
    אני משתגעת מזה, וזה גם לא ממש תורם לדימוי העצמי שלי ולביטחון שלי ובכלל מכנסי אותי לסרטים שאולי יש לו מישהי מהצד ?!?!
    מה אני יכולה לעשות? ניסיתי לדבר איתו על זה אבל הוא אומר שקשה לו לשכב איתי ולחשוב על התינוק מול העיניים... לי זה נשמע קצת כמו תירוץ, מה, אין לו צרכים ?? מה אני אמורה לעשות עם שלי ? הוא לא יוזם כלום ואם אני יוזמת הוא לא משתף פעולה, ואני כבר לא יודעת מה לחשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס וחשק מיני בהיריון

הוספת תגובה

• הי אלמונימית

נועם
    23/02/2010

טוב, קודם את צריכה להכיר בעובדה שגוף של אשה בהריון הרבה פחות סקסי בעיניי גבר .
    לכן, אני מציע לך שתנסי להתגופף עם בעלך בדרכים אחרות ...
    למשל, אוננות הדדית, פנטזיות והרבה, אבל הרבה מין אורלי שלך בטוח יפתור את הבעיה.
    כי ברגע שהוא יקבל הרבה מציצות ספונטניות (שזה מאד חשוב שתהי אסרטיבית בקטעים האלה) הוא קודם כל יהיה פחות חרמן בכללי ויסתכל פחות לצדדים, good old trick :).
    חוץ מזה מנסיוני, העובדה שהורמונים שהתחילו להשתולל לך בגוף וגרמו לך לזנוח את החרמנות בסה"כ אומרת שאת בסדר גמור, זה טבעי

גבר מרוקן לא חרמן - תזכרי

אני מאחל לך לידה קלה, ונישואים בריאים

ואסיים
    בברכת שתזכי למיץפות  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועם

אלמונימית
    28/02/2010

קודם כל תודה על התגובה ה"מעניינת".....
    גוף של אשה בהיריון פחות סקסי בעיניי הגבר? דווקא שמעתי על מלא גברים שזה עושה להם את זה, כנראה בעלי לא נמנה עליהם :-)
    לגבי המציצות - באמת לפני ההיריון הייתי יורדת לו ה-מ-ו-ן !! אבל מאז הגיעו הבחילות ורק מהמחשבה על כך בא לי להקיא !! אז אולי בכל זאת אשתדל...
    אני באמת מקווה שזה יעזור, למרות שלא יודעת איזה נס קרה אבל רק השבוע כבר שכבנו פעמיים שלמות !!! אז כנראה גם הוא הפנים שלא יקרה שום דבר לעובר ושה$#&$% שלו לא כזה גדול כדי להגיע לעובר :-)

בכל מקרה תודה על האיחולים !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתה מזבל נועם

הרמן
    01/03/2010

אשה בהריונה הוא בשיא הסקסיות אברי המין שלה תפוחים שדיה גדלים דוקא גברים מתחרמנים מנשים הרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה גם מה שאני סברתי :)

אלמונימית
    02/03/2010

אבל אולי לא כולם מרגישים ככה...
    למרות שמאז ההיריון, המבטים לכיוון החזה שלי מגברים וגם מנשים התרבו מאוד (סתם לציון עובדה :-)
    אני בכל אופן מרגישה סקסית...
    ואולי העניין הוא יותר ליזום מבחינתי, ודווקא טוב שהוא העיר אותי לעניין, בשבוע האחרון זה עובד יופי :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניות בהריון

ד''ר חגית כהנא
    23/02/2010

בתחילת ההריון יש ירידה בחשק המיני אצל רב הנשים בגלל הבחילות והעייפות הרבה שחשות הנשים.
    בשליש השני יש חזרה לתחושה פיזית טובה יותר. נשים חוזרות לתחושת מיניות שמוכרת להן.
    גברים רבים חוששים לקיים יחסי מין עם נשותיהם ההריוניות כיון שהם חוששים לפגוע בעובר.
    יש גברים שיחסי מין עם אישה בהריון מפחידים אותם והם נמנעים ממין למרות שהם אוהבים מאוד את נשותיהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו