מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בבעיה רצינית ומתביישת :-(shugi22/02/2010
שלום רב
אני בת 35 נשואה 3 שנים לבעל מקסים אוהב ותומך ויש לנו ילדה מדהימה בת שנתיים
אבל יש לי בעיה רצינית ביותר בתחילת ההריון קיימנו יחסי מין רגילים ודיממתי קשות עד מצב שאושפזתי בגלל הדימום אך ברוך ה' הכל היה תקין והילדה נולדה בריאה ושלמה .
אלא ש.... מאז ועד היום לא קיימנו יחסי מין זה התחיל בפחדים בהריון שמא קיום יחסים יזיק להריון והמשיך בפחדים מקיום יחסים בכלל ועד סוג של דחייה אני חווה תחושות מאד לא ברורות בנושא הראש אומר לי שאני חייבת והגוף לא מצליח לייצר חשק בכלל אני רואה ביחסי מין אקט מאד מלוכלך היום ובכל פעם שבעלי מתקרב אליי אני נרתעת ומפחדת מהמגע שלו אני באמת באמת אוהבת אותו אין לי שום עיניין באף אחד אחר כך שברור לי שלא זו הבעיה .
חוותי לא מעט טראומות בחיי כולל טראומות מיניות ועברתי גם לא מעט טיפולים פסיכולוגיים .
אני כותבת את השאלה ולא מפסיקה לבכות אני מיואשת אין לי כוח לעוד טיפולים פסיכולוגיים ולא יודעת מה לעשות המצב באופן טבעי יוצר המון מתחים ביני לבין בעלי ואני מפחדת שיגיע היום והוא פשוט יתייאש ממני ובצדק מה לעשות ??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
נועם23/02/20101) מה עם אוננות, ניסית לבד קצת ?
יכל להיות שזה יחזיר לך את החשק לאט ... (תפרגני לך בוויבראטור קטן וצנוע, את יכולה לרכוש אותו
דרך האינטרנט בשיא הדיסקרטיות)
2) תנסי להתחרמן מפנטזיות, שבו ערומים זה וצד זה בלי לגעת אחד בשני, תסתכלו אחד על השני, תאונני
ליידו אם את חושבת שתרגישי בנוח, את יכולה גם לבקש ממנו לאונן ליידך (את נשמעת לי דתייה אז אל תחשבי שלאונן זה מייד אומר "שפיכת זרע לבטלה" אפשר לאונן ולא לגמור ...
נשמע לי, שאת בעיקר צריכה לגלות את הגוף לך בחזרה, כדאי מאד שתחשבי איך את מסבירה את זה לבעלך ומשתפת אותו לפחות בחלק מהדרך.
אגב, אני לא יודע אם את מודעת לזה או לא אבל גבר שלא קיים יחסי מין שנתיים - אין דבר כזה - או שבמקרה הטוב הוא אונן בלבד או שבמקרה הפחות טוב אך לא כל כך גרוע אם עושים את זה כמו שצריך הוא הולך לזונות או שבמקרה הגרוע הוא בוגד בך עם אישה קבועה.
קחי את עצמך ביידים לטובת משפחתך, בעלך ובעיקר לעצמך
מקווה שעזרתי במשהו,
אני מאחל לך רק טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין במה להתבייש
ד''ר חגית כהנא23/02/2010יקירתי לפי מה שאת מספרת עברת טראומות רבות כולל טראומות מיניות.
הרושם שהלידה גרמה לדכדוך והעלאת טראומות קודמות שמטבטאות בין היתר באובדן חשק.
אני מבינה שאינך מעונינת בטיפול - מי מאיתנו רוצה להיות מטופל?
לדעתי כדאי לך ולבן זוגך ללכת לטיפול זוגי ומיני אצל איש מקצוע כדי לעזור לשניכם להתמודד עם הקושי ששניכם חווים כעת.
אין לי פתרון קסם מידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את יכולה להמליץ
shugi24/02/2010על טיפול זוגי שיתאים לנו ??
אודה לך מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מיני זוגי
25/02/2010יש רשימת מטפלים באתר איט"ם (אגודה ישראלית לטיפול מיני):
הציצו ברשימה, חפשו מישהו/י מתחום הנפש ובררו טרם הפגישה עם המטפל/ת אם יש לו ניסיון בבעיה מסוג זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)