מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בזיקפהדודי22/02/2010
שלום,
אשמח לתגובה מגורם מקצועי. אני בן 24 לא נוטל תרופות ולא סובל משום בעיות או מחלות. לאחרונה(בחודשים האחרונים) אני שם לב שאני לא מצליח להגיע לזיקפה ואם כן זה לזמן קצר מאד (של כמה שניות) זה מאד מפריע לי ואני לא רוצה לחשוב על אפשרות של כדורים כבר מגיל כזה.
האם בהכרח אני סובל מבעיה בתפקוד המיני, איפה ניתן לבדוק את זה במידה וכן ומה הפתרונות?
יש לציין כי לעד לפני כמה חודשים לא צצו לי שום בעיותמסוג זה.
תודה רבה
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בזקפה
25/02/2010דודי סביר להניח שהסיבה לבעייתך אינה רפואית, אם אתה צעיר, בריא, אינך נוטל תרופות ולא חל שינוי במצבך הבריאותי.
האם יש הבדל בין המצב ביחסי מין לבין המצב באוננות? האם יש מצבים בהם הזקפה טובה ונשמרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדוקטור רפי חרותי
דודי27/02/2010ראשית תודה על תשובתך.
אין לי בת זוג כרגע והמצב שתיארתי הוא רק בעת אוננות.
לאחר שהתופעה החלה היא השתפרה לכמה שבועות ושוב הגעתי לזיקפה טובה. אך לאחר מספר שבועות היא שוב החלה ואם אני מצליח לזיקפה זה רק כאשר אני ממש מתאמץ לשמור עליה (במידה ולא היא יכולה להחזיקר מספר שניות לכל היותר.
תודה
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מקור גופני
03/03/2010לפי תיאורך לא נראה שהמקור לבעייתך גופני. ייתכן וגם באוננות אתה בודק ומלחיץ את עצמך. לפעמים פחות, ואז זה עובד יותר.
אם הבעייה ממשיכה וזה מונע ממך יצירת קשרים, כדאי שתפנה לטיפול מיני (ראה רשימת מטפלים באתר איט"ם - אגודה ישראלית לטיפול מיני).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)