גומר עם גוף מתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גומר עם גוף מתוח
    בדוי
    23/02/2010

שלום רב!
    אני סוחב עימי "סוד" כל חיי. אני שולט על העיתוי בו אני רוצה לגמור וזה תמיד היווה יתרון, אך הסיבה לכך היא שמאז ומתמיד הצלחתי להגיע לאורגזמה רק אם פלג הגוף התחתון שלי מתוח(מותח את הרגליים כאשר הם ישרות). כבר קרה לי שמתחתי גיד והרגל היתה תפוסה לי ימים. למרות שאני מרגיש גירוי לאורך כל המשגל הגירוי שמביא אותי לכדי אורגזמה מגיע רק עם אני מותח רגליים.
    זה כבר מפריע לי נורא.
    מה הסיבה למגבלה הזו?(בן 30+)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גומר עם גוף מתוח

הוספת תגובה

• לא רק הגוף מתוח

ד''ר חגית כהנא
    23/02/2010

אתה מתייחס לנושא בחומרה רבה .
    זה אינו סוד כזה גדול אלא בשביל לשלוט בשפיכה אתה נורא משתדל . וכשנורא משתדלים כל הגוף מתוח ובעיקר החלק הקשור לעיניין.
    נסה בהזדמנות לאונן ולתת לעצמך לגמור ברגע שאתה מעונין לגמור בלי לנסות להאריך את משך הזקפה. נסה לעשות זאת ברגיעה ויתכן שתצליח להנות גם בלי כל כך הרבה מתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גומר עם גוף מתוח

בדוי
    23/02/2010

אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. אני לא מנסה לשלוט בשפיכה(מעולם לא) וזה לא בדיוק שפיתחתי הרגל. זה לא עניין של תנוחה מסוימת אלא שכאשר אני מותח את הפלג גוף התחתון אני מבצע פעולה פיזיולוגית שמגבירה לי את זרימת הדם אולי, או שזה מגביר לי את הגירוי בגלל הכיווץ החזק של הטוסיק (הפעולה שאני מבצע בעיקר גורמת לכיווץ חזק של האגן). אינני יודע! אודה אם תתיחסי שוב לבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגל

25/02/2010

אני לא הייתי משנה התשובה שניתנה לך ואני חושב שהבנתי גם לפני ההסבר.

נסה לגמור בלי למתוח את פלג הגוף התחתון (אם מתוך הרגל ואם בשל סיבה אחרת).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו