טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב! אני סוחב עימי "סוד" כל חיי. אני שולט על העיתוי בו אני רוצה לגמור וזה תמיד היווה יתרון, אך הסיבה לכך היא שמאז ומתמיד הצלחתי להגיע לאורגזמה רק אם פלג הגוף התחתון שלי מתוח(מותח את הרגליים כאשר הם ישרות). כבר קרה לי שמתחתי גיד והרגל היתה תפוסה לי ימים. למרות שאני מרגיש גירוי לאורך כל המשגל הגירוי שמביא אותי לכדי אורגזמה מגיע רק עם אני מותח רגליים. זה כבר מפריע לי נורא. מה הסיבה למגבלה הזו?(בן 30+)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה מתייחס לנושא בחומרה רבה . זה אינו סוד כזה גדול אלא בשביל לשלוט בשפיכה אתה נורא משתדל . וכשנורא משתדלים כל הגוף מתוח ובעיקר החלק הקשור לעיניין. נסה בהזדמנות לאונן ולתת לעצמך לגמור ברגע שאתה מעונין לגמור בלי לנסות להאריך את משך הזקפה. נסה לעשות זאת ברגיעה ויתכן שתצליח להנות גם בלי כל כך הרבה מתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. אני לא מנסה לשלוט בשפיכה(מעולם לא) וזה לא בדיוק שפיתחתי הרגל. זה לא עניין של תנוחה מסוימת אלא שכאשר אני מותח את הפלג גוף התחתון אני מבצע פעולה פיזיולוגית שמגבירה לי את זרימת הדם אולי, או שזה מגביר לי את הגירוי בגלל הכיווץ החזק של הטוסיק (הפעולה שאני מבצע בעיקר גורמת לכיווץ חזק של האגן). אינני יודע! אודה אם תתיחסי שוב לבעיה.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד