מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרה דחופהחסויה14/10/2007
שלום רב
אני בת 36.5 נשואה 17.5 שנים בעלי הראשון שלי התחתנתי מאהבה אבל עם המון לחץ באתי מבית מאוד פרמיטיבי שאסור היה להפגש כל יום שלא לדבר על יחסיי מין לא יצאתי לא ביליתי ומאז היותי ילדה טיפלתי באחיי ובטיפול הבית כשהוריי עבדו במשך כל היום בקיצור פיספסתי את כל שנות ילדותי .
בנוסף לכל זה עברתי בהיותי בת 10 התעללות מינית קשה במשך שנה.
נשאתי והייתי מאושרת מאוד אבל במשך כל שנות נישואיי לא אהבתי סקס
בשנים הראשונות בעלי היה מבין ותומך ולא לוחץ .
עד שקרה השינוי בחיי לפניי שנתיים הכרתי במקריות באחד הפורומים בחור התחלנו להתכתב עברנו לשיחות במסינג'ר ואז לשיחות טלפון כך במשך שנה יש לציין שלא נפגשנו ולא ראינו אחד את השניה במצלמות הייתי מאושרת קורנת הרגשתי אישה והכי חשוב אהבתי לעשות סקס כל יום עם הבעל עד שלא יכולתי לשמור את הסוד וסיפרתי לבעלי שאני בקשר עם מישהו רק במחשב הוא כעס מאוד והבטחתי להפסיק את הקשר לאחר חצי שנה בערך הכרתי את עולם הצאט שם הכרתי בחורים היו לי אהבות ורטואליות מדהימות זה כלל שיחות בטלפון ובמסינג'ר ושוב הסקס היה פורח החלטתי לשתף את בעלי והבטחתי שלא אפגש עם אף אחד ואם זה עושה טוב לזוגיות שיקבל את זה וכך היה לא שיקרתי לו ושיתפתי אותו אני נהנתי והוא נהנה מסקס כל יום הרגשתי אהבה גדולה לבעלי חיזרתי אחריו והוא אחריי זה גרם להמון אושר עד שנפרדתי מהחבר הורטואלי פתאום אין סקס אני עייפה לא מאושרת לא קורנת עצבנית לחוצה מחיי היום יום אנחנו רבים על כל דבר אני לא מצליחה לראות בבעלי את הצד הטוב שבו כועסת עליו מאוד לא מבינה ולא יודעת מה לעשות האם כל חיי אצטרך מישהו מהצד שירגש אותי?רוצה להפסיק רוצה לחיות בשלום עם עצמי ועם הבעל מה לעשות?אני מיואשת מאודדדדדדדדדדד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
חסויה14/10/2007בזמן שהיה לי מאהב ורטואלי ובעלי היה נהנה מסקס זה היה בסדר הבעיה התחילה כשנפרדתי ולא הייתי מקיימת איתו יחסיי מין הוא כל הזמן היה מנפנף לי עם העיניין לכי לחפש מישהו בצאט לא בא לך עליי למה כשהיה טוב זה היה בסדר וכשלא זה לא בסדר? אני כעוסה עליו מאוד וחושבת שהוא אינטרסנט האם אני צודקת? הוא כל הזמן נשבע בילדים ומאיים שיצא לו מישהי מהצד ואני נכנסת עוד יותר ללחץ ודוחה אותו יותר ויותר
בבקשה את עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לחסויה
ד''ר חגית כהנא16/10/2007את מספרת סיפור ארוך וכאוב שיתכן ותוצאותיו מתחילות באירועים הקשים של ילדותך.
העובדה שאת מצליחה להנות ממין עם בעלך רק כשיש לך רומנים וירטואלים דורשת ברור
גם הצורך שלך לשתף אותו במשהו שברור שיכעיס אותו ויפגע בו ולמעשה על ידי כך לפגוע במין הטוב שלכם מעוררת שאלות ודורשת פרשנות כדי שאפשר יהיה לעזור לך.
אני חושבת שאת זקוקה לעזרה וככל שתמהרי ייטב
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)