לא גומרת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת...
    ענת
    27/02/2010

שלום למומחים,
    הבעיה, כפי שכתוב בכותרת, היא שאני לא מצליחה לגמור.
    אני בת 22, ואני והחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין לפני מספר חודשים. עד אז שנינו היינו בתולים.
    אני נמשכת אליו מאוד, מבחינה גופנית ורגשית, וכשאנחנו שוכבים זה תמיד מרגיש טוב, אבל אני לא גומרת. הוא בדרך כלל גומר די מהר, אבל גם כשזה יותר זמן זה לא עוזר. גמרתי רק פעם אחת, ולא מחדירה, כשהוא גירה את הדגדגן עם האצבע במשך הרבה זמן. מאז גם ככה זה לא עובד..
    אני לא יודעת אם זה קשור, אבל כשאנחנו שוכבים כמה פעמים והפרש הזמן ביניהם קטן אני כבר גם בכלל לא כל כך נהנית כי מתחילה לי הרגשה של שפשוף די חזק בנרתיק. זה יכול להיות קשור לזוית של החדירה או משהו כזה? וכל זה יכול להיות קשור ללמה אני לא גומרת?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת...

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה, תודה

ענת
    02/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומרת

03/03/2010

על הקושי לגמור נכתב כאן רבות. האם דפדפת לאחור בפורום לחפש תשובות? יש בלי סוף. ממש כמו התשובה לשאלה, גם בדרך לגמירה אין פתרונות זריזים או קיצורי דרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו